Με 3 πτήσεις την εβδομάδα, την θερινή περίοδο, η Air France θα ενώνει Ηράκλειο – Παρίσι - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Με 3 πτήσεις την εβδομάδα, την θερινή περίοδο, η Air France θα ενώνει Ηράκλειο – Παρίσι

ο Ηράκλειο της Κρήτης με το Παρίσι θα ενώνει την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο, και συγκεκριμένα τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο, η Air France.
Η εκτέλεση των απευθείας πτήσεων θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου και η σύνδεση με την Κρήτη θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία θα επεκτείνει το δίκτυό της, εντάσσονται επιπλέον προορισμού στο θερινό της πρόγραμμα, με πτήσεις για Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία), Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία) και Σπλιτ (Κροατία).
Στο θερινό πρόγραμμα της Αir France για το 2019, παραμένουν και οι καλοκαιρινοί προορισμοί της για Μπάρι (Ιταλία), Κάλιαρι (Ιταλία), Ντουμπρόβνικ (Κροατία) και Ίμπιζα (Ισπανία).
Όλες οι πτήσεις θα αναχωρούν από το Παρίσι και το αεροδρόμιο «Charles de Gaulle».
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Air France από την πλευρά της αναφέρει ότι «το Ηράκλειο είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσουν οι επισκέπτες την εξερεύνηση της Κρήτης.
Αντίστοιχα, οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την γαλλική πρωτεύουσα με τις απευθείας πτήσεις και να ανακαλύψουν τις ρομαντικές γωνιές, την γαστρονομία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό που προσφέρει η πόλη».

Post Top Ad

.............