Με επιτυχία και πλήθος συμμετοχών η διεξαγωγή του «SITIA GEOPARK ROAD RACE». - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Με επιτυχία και πλήθος συμμετοχών η διεξαγωγή του «SITIA GEOPARK ROAD RACE».

Με πλήθος κόσμου να συμμετάσχει πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου οι  Αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό με την ονομασία: «SITIA GEOPARK ROAD RACE».


Με  την παρουσία της βροχής κάτοικοι του δήμου Σητείας στάθηκαν υποστηρικτές μικρών και μεγάλων σε ένα αγώνα δρόμου ζωής και αγάπης.
Το σύνθημα της έναρξης του αγώνα δρόμου έδωσε ο δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης όπου και χαιρέτησε τον κόσμο.
Ο αντιδήμαρχος Σητείας κύριος Δάκης Τερζής χαιρετίζοντας την εκδήλωση εξήγησε στον κόσμο το σημαντικό ρόλο του συγκεκριμένου αγώνα, την σύνδεση του με το Γεωπάρκο Σητείας και την αξία της συμμετοχής.
Δρομείς απο 5 χρονών έως 70 απέδειξαν με την συμμετοχή τους ότι η δύναμη της ψυχής είναι δυνατότερη της μυικής.
Πάνω απο 500 συμμετοχές αθλητών συλλόγων απο περιοχές της Κρήτης αλλά και πολιτών της επαρχίας Σητείας έζησαν την αξία της συμμετοχής, ανεξαρτήτου θέσης τερματισμού.



Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν τις 500 με αποτέλεσμα η πλατεία της Σητείας να γεμίσει από μικρούς και μεγάλους αθλητές . 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά , την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, το Λιμενικό Σώμα , το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας , την ΕΔΕΑΚ , τους Σαμαρείτες του παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού Σητείας, το Γενικό Νοσοκομείο Σητείας και το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών παραρτήματος Σητείας



Κλιμάκιο της αστυνομίας της Σητείας, το τμήμα του ερυθρού σταυρού  και η ΕΔΕΑΚ Σητείας είχαν απο νωρίς φροντίσει σε κομβικά σημεία της πόλης να δώσουν το παρόν ώστε η διεξαγωγή των αγώνων να πραγματοποιηθεί χωρίς δυσκολίες


















Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Σητείας και νύν περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης κύριος Γιώργος Ζερβάκης, ο υποψ΄γφιος δήμαρχος Σητείας και επί σειρά ετών πρώην δήμαρχος κύριος Νίκος Κουρουπάκης καθώς επίσης και ο αντιδήμαρχος Σητείας κύριος Χριστοδουλάκης










Ευχάριστη νότα έδωσαν μουσικοί με τύμπανα που μοίραζαν ήχους που έδιναν ρυθμό στους δρομείς και στην διεξαγωγή του αγώνα.




Post Top Ad

.............