Η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε περιοχές του Νομού Χανίων. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε περιοχές του Νομού Χανίων.

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε περιοχές του Νομού Χανίων.
Συγκεκριμένα: Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Αποκορώνου θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 7 το βράδυ, στο Δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσες. Η εκδήλωση θα συνοδευτεί από ζωντανή μουσική και Χριστουγεννιάτικο κέρασμα.
Με την ανακοίνωσή του ο Δήμος Αποκορώνου καλεί όλους «να ανοίξουμε όλοι μαζί τη φετινή εορταστική περίοδο με αγάπη, κέφι και χριστουγεννιάτικη διάθεση».


ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Στα Χανιά και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγοράς η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, όπως ανακοινώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, θα γίνει την Παρασκευή.


ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ
Ο φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Σούδας θα γίνει το Σαββάτο 8 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα.
Την εκδήλωση οργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Σούδας σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Σούδας, τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Σούδας, το 4ο Σύστημα Ναυτο-Προσκόπων Σούδας.
Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Κοινότητα Σούδας καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει «στην εκδήλωση αυτή, μαζί με τους κατοίκους και φίλους της Σούδας, μικρούς και μεγάλους, και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα παιδιά του χορευτικού ομίλου Χανίων ‘‘ΑΡΟΔΑΜΟΣ’’, θα συμμετέχει η παιδική χορωδία του Δήμου Χανίων, ενώ θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, αλλά και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά».

ΠΗΓΗ - ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............