Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία με σειρά δράσεων απο το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία με σειρά δράσεων απο το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ηρακλείου

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ηρακλείου και η διευθύντρια κα Σακελλάρη Έλενα και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, στα πλαίσια της ημέρας ΑΜΕΑ και θέλοντας να τιμήσει τους μαθητές του σχολείου μας κατά το τρέχον σχολικό έτος υποδέχεται τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου απο τις 9 το πρωί και έως και τη μία το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του σχολείου οδός Ανθηρού, στον Αγ. Ιωάννη Χωστό. 


Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες 

09.15 π.μ. – 11.00 π.μ. 
Παρουσία και επίδειξη συνταγών για όλους τους μαθητές του σχολείου και τους κηδεμόνες τους, από τη τους κ. Παπαδάκη Αναστάσιο chef σε επισιτιστικούς χώρους στην πόλη μας. 

11.00 π.μ. – 12.00 μ.μ.
 Λαϊκό πρόγραμμα με την τραγουδίστρια Γιάννης Φουντουλάκης γνωστές μεγάλες επιτυχίες του ρεπερτορίου τους 

12.00 μ.μ. – 13.00 
 Συναυλία με τον μεγάλο κρητικό καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό συγκρότημά του σε ένα γνήσιο κρητικό γλέντι . Στην διάρκεια της γιορτής οι μαθητές θα ψήσουν και θα κεράσουν σουβλάκια όλους τους καλεσμένους στην εκδήλωση αυτή. 



Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για μας, τους μαθητές μας και ιδιαιτέρως τους προαναφερθέντες καλλιτέχνες , οι οποίοι αφιλοκερδώς θα πλαισιώσουν την Λύκειο Ηρακλείου, η Δ/ντρια κα και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, στα πλαίσια τους μαθητές του σχολείου μας 19, με χαρά ανοίγει τις πόρτες του και σας 09:00 π.μ. έως 13:00

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία με σειρά δράσεων απο το  Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ηρακλείου

Post Top Ad

.............