Στην προπόνηση της ομάδας ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με Χριστουγεννιάτικες ευχές - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Στην προπόνηση της ομάδας ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με Χριστουγεννιάτικες ευχές


Μια ευχάριστη εμπειρία ζήσαμε πρίν απο λίγες ημέρες στην πόλη του Βιτσέντζου Κορνάρου την Σητεία.
Επίσκεψη στο γήπεδο της πόλης όπου συναντήσαμε και συνομιλήσαμε με τον προπονητή της ομάδας ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ κύριο Πέτρο Μαρινάκη, αλλά και τους ανθρώπους που στελεχώνουν την προσπάθεια του για την ανοδική πορεία της ομάδας.
Λίγο πρίν την καθιερωμένη απογευματινή προπόνηση με καλή διάθεση τόσο ο προπονητής όσο και οι τεχνικοί υπεύθυνοι, μίλησαν στο ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ και ευχήθηκαν καλές γιορτές και καλή χρονιά.





Για την ιστορία να αναφέρουμε την προπονητική καριέρα του Πέτρου Μαρινάκη ,στην Superleague έχει θητεύσει στο τεχνικό επιτελείο προπονητή διπλά στους Τζενάρο Γκατούζο, Σα Πίντο, Νίκο Αναστόπουλο, Γιάννη Πετράκη και Παύλο Δερμιτζάκη. Επιπλέον έχει διατελέσει προπονητής σε διάφορες ομάδες όπως στον Αλμυρό , στον Μαραθώνα και στις Ασίτες. Είναι κάτοχος του διπλώματος Προπονητικής “UEFA B” και έχει παρακολουθήσει δεκάδες επιμορφωτικά σεμινάρια προπονητικής σε Ελλάδα και Ιταλία.
Ο Πέτρος Μαρινάκης έχει μεγάλη αδυναμία στη δουλεία με νέους ανθρώπους , για αυτό και ήταν υπεύθυνος στο τμήμα scouting αλλά και Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του ΟΦΗ αλλά και των αγωνιστικών ομάδων Κ15 , Κ17 και Κ20. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων που έχουμε σαν ομάδα
«.





Ευχάριστη ήταν και η συνάντηση μας με τον πρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ κύριο Δερμιτζάκη όπου συνομίλησε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά μας ανέφερε για τον θεσμό των παλαιμάχων ο οποίος γεννήθηκε, και συνεχίζει με πολλαπλά οφέλη, τόσο για τους παλιούς ποδοσφαιριστές, όσο και για τον κοινωνικό χαρακτήρα που απορρέει απο τις δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει.






Post Top Ad

.............