Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του συγγραφέα - καθηγητή Κωστή.Ι. Βασιλάκη με τίτλο Περιπατητικός οδηγός σε 45 μνημεία του Αγίου Θωμά. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του συγγραφέα - καθηγητή Κωστή.Ι. Βασιλάκη με τίτλο Περιπατητικός οδηγός σε 45 μνημεία του Αγίου Θωμά.


Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του συγγραφέα - καθηγητή Κωστή.Ι. Βασιλάκη με τίτλο Περιπατητικός οδηγός σε 45 μνημεία του Αγίου Θωμά.
Πρόκειται για μια έκδοση του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Θωμά όπου περιλαμβάνει μνημεία θρησκευτικής λατρείας, τάφους, πατητήρια, αλλά και νεώτερα βυζαντινά μνημεία που βρίσκονται στην περιοχή του χωριού όπως ναούς οικίες, κτήρια κ.α
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα Μανόλης Καρέλης του δήμου Ηρακλείου στην οδό Ανδρόγεω.


Το βιβλίο θα προσφωνήσουν η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Θωμά Ο ΛΟΓΙΟΣ κυρία Γεωργία Δραμουντάνη Γαβαλά, και η αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου Ηρακλείου κυρία Αριστέα Πλεύρη, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας του βιβλίου Κωστής Βασιλάκης και η αρχαιολόγος - συγγραφέας κυρία Λιάνα Σταρίδα.



Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ντυθεί μουσικά απο τον Μιλτιάδη Βαρουχάκη όπου θα αποδώσει την Πάννονα σε στίχους του Γιώργου Πατεράκη.

Να αναφέρουμε ότι τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου





Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του συγγραφέα - καθηγητή Κωστή.Ι. Βασιλάκη με τίτλο Περιπατητικός οδηγός σε 45 μνημεία του Αγίου Θωμά.

Post Top Ad

.............