Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σητείας την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ο Νίκος Κουρουπάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σητείας την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ο Νίκος Κουρουπάκης

Η διαμάχη των αντιθέσεων προκαλεί δημιουργικές αλλά και φθοροποιές δυνάμεις. Αποτελούν αιτίες δημιουργίας αλλά και διάλυσης των κοινωνικών ισορροπιών . 
Η υπερβολή τιμωρείται από τις Ερινύες. Κι επειδή η αρμονία είναι παιδί της Αφροδίτης και του Άρη, δηλαδή του Έρωτα και της Έριδας, ας ελπίσομε, ότι οι ευαίσθητες κοινωνικές συμμαχίες, που θα προκύψουν μέσα από συνθέσεις και αντιθέσεις, θα είναι προς όφελος της κοινωνίας και όχι εναντίον των λαϊκών συμφερόντων.
Δημοτικών Εκλογών συνέχεια... στην πόλη της Σητείας με ένθεν και ένθεν προσεκτικές κινήσεις και ανακοινώσεις.

 Ο επί 4 τετραετίες  πετυχημένος κατα γενική ομολογία πρώην δήμαρχος Σητείας Νίκος Κουρουπάκης, ανακοινώνει επισήμως την υποψηφιότητα του ώς επικεφαλής για τον δήμο Σητείας.
Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Ίτανος παρουσιάζεται επισήμως η ομάδα που θα απαρτίσει την προσπάθεια πολιτών για ένα καλύτερο αύριο στον δήμο.
Με ξεκάθαρες προτάσεις και νέους ανθρώπους που αγαπούν και ονειρεύονται μια καλύτερη Σητεία.

Συνομιλήσαμε με τον κύριο Κουρουπάκη όπου μας ανέφερε ότι δεν βρέθηκε ποτέ μακριά απο τα προβλήματα του τόπου του, ενώ εδώ και καιρό εισπράττει το ενδιαφέρον και την αγωνία του κόσμου να βρεθεί πιο κοντά στην κεντρική σκηνή των δημοτικών πεπραγμένων.
Συνεχίζοντας μας ανέφερε ότι έχει να δώσει τόσο απο πλευράς όρεξης, όσο και απο εμπειρίας, πολλά ακόμα στην επαρχία Σητείας με απώτερο σκοπό να ξαναβρεθεί αυτός ο τόπος στην θέση που ανήκει.
Οι νέες καταστάσεις απαιτούν ευλύγιστες πολιτικές, νέες προοπτικές, τολμηρές και καινοτόμες ιδέες αλλά και ικανές να λύσουν θέματα χωρίς να επαναφέρουν τη χώρα σε παρόμοια κατάσταση με αυτήν που οδήγησε στην κρίση.

Έχουν χαθεί ευκαιρίες, οι οποίες πρέπει να αντληθούν με σωστές πρακτικές.
Υπάρχει μια όμορφη πίεση απο τους πολίτες να δώσω το παρόν ξανά και αυτό λόγω της αποτυχίας της σημερινής δημοτικής αρχής. Συνεχίζοντας μας ανέφερε ότι μπορούσαν να γίνουν περισσότερα πράγματα τα οποία πάγωσαν λόγο έλλειψης βούλησης, και λανθασμένης διαχείρισης.
Οι καινοτομίες και οι βούληση των πολιτικών αποφάσεων κρατούν την κοινωνία ζωντανή οδηγώντας την πιο μπροστά.

Τα προβλήματα μεγεθύνονται, οι απαιτήσεις του κόσμου μεγαλώνουν. Κι εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις με καλύτερη οργάνωση, με μεγαλύτερη προσπάθεια, με περισσότερη δουλειά, υπάρχουν εμπόδια και δυσλειτουργίες οι οποίες σχετίζονται και με το νομικό πλαίσιο, που διέπει την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και  με νοοτροπίες του παρελθόντος οι οποίες  πρέπει  να αντιμετωπιστούν και να πάμε σε μία νέα ποιότητα υπηρεσιών και αντιμετώπισης των προβλημάτων. 


Να αναφέρουμε ότι προηγήθηκε λίγες ημέρες πρίν η υποψηφιότητα του Νίκου Καραμανωλάκη ώς υποψήφιος δήμαρχος Σητείας.



Post Top Ad

.............