Ένα cd - μουσικός θησαυρός της Φιλαρμονικής του δήμου Ηρακλείου παρουσιάστηκε απο την αντιδημαρχία Παιδείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ένα cd - μουσικός θησαυρός της Φιλαρμονικής του δήμου Ηρακλείου παρουσιάστηκε απο την αντιδημαρχία Παιδείας



Μια αξιόλογη κίνηση ευοδώθηκε με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Βλαχάκη, με την δημιουργία ενός μουσικού cd, που απώτερο σκοπό είχε να τιμηθεί  η φιλαρμονική του δήμου Ηρακλείου με αφορμή την συμπλήρωση 70 χρόνων ζωής.




Ένα cd με μουσικές δημιουργίες της διεθνούς μουσικής, από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, αλλά και με λατινοαμερικάνικες μελωδίες.

Ακούσματα αγαπημένα που αποδόθηκαν στο στούντιο  από τη μπάντα της φιλαρμονικής, και η οποία δεν ρέπει να λείπει απο κανένα μουσικόφιλο.
Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε απο τον Δημήτρη Βασμαρή το όνομα του οποίου αποτελεί εγγύηση στην επαγγελματική δουλεία που βγήκε. 
Στο εσώφυλλο του cd απευθύνουν χαιρετισμό ο δήμραχος Ηρακλείου κύριος Βασίλης Λαμπρινός, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κύριος Γιώργος Βλαχάκης και ο αρχιμουσικός της φιλαρμονικής κύριος Λεωνίδας Τζωρτζάκης.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο κύριος Βλαχάκης το συγκεκριμένο cd φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο προβολής της δημοτικής φιλαρμονικής σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.









Post Top Ad

.............