Ποδηλατότοδρομοι μόνο για να ''μη χαθούν τα λεφτά'' της χρηματοδότησης - του Νίκου Καραμανωλάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Ποδηλατότοδρομοι μόνο για να ''μη χαθούν τα λεφτά'' της χρηματοδότησης - του Νίκου Καραμανωλάκη

Οι σύγχρονοι ποδηλατοδρόμοι απαιτούν και σύγχρονες, μοντέρνες και δημιουργικές ιδέες σήμανσης. Με τόσες πολλές διαφορετικές μεθόδους, που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για να ξεχωρίζει εύκολα το ποδήλατο και η ροή της κανονικής κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, οι επιλογές μπορεί να φαίνονται αμέτρητες.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Σητείας κύριος Νίκος Καραμανωλάκης αναδεικνύει με δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο Φέσιμπουκ ένα θέμα που και εμείς σαν ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ με την σειρά μας είχαμε αναδείξει τον Αύγουστο του 2015.


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ


Συχνά οι αιρετοί παρασύρονται σε άστοχες παρεμβάσεις με τη λογική να ''μη χαθούν τα λεφτά'' κάποιας χρηματοδότησης. Υλοποιούν έτσι έργα που δεν ταιριάζουν στην ευρύτερη περιοχή και ένα τέτοιο έργο κατά γενική ομολογία είναι ο ( δείτε εδώ ) ποδηλατόδρομος. Έγινε για την ανάπλαση της περιοχής, δεν χρησιμοποιείτε σχεδόν ποτέ, όμως έπνιξε και υποβάθμισε ένα σύγχρονο σχέδιο πόλης και τελικά αποτέλεσε τροχοπέδη στην οικονομική ανάπτυξη. Άρα επι τοις ουσίας αν το καλοσκεφτούμε, τελικά ....τα λεφτά τα χάσαμε!!

Επιπλέον, ο ποδηλατόδρομος έγινε αιτία να στενέψουν οι δρόμοι και επέφερε καθημερινή ταλαιπωρία στους πολίτες. Παράλληλα, η έλλειψη οδικής σήμανσης προκάλεσε ραγδαία αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων.



Η νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να επανεξετάσει το θέμα.

Post Top Ad

.............