Η επιστολή παραίτησης αθλητών του Ναυτικού ομίλου Σητείας που μας απέστειλε ο κύριος Εμμανουήλ Αγγελάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Η επιστολή παραίτησης αθλητών του Ναυτικού ομίλου Σητείας που μας απέστειλε ο κύριος Εμμανουήλ Αγγελάκης


Και άν μετά την τρικυμία έρχεται η γαλήνη όπως λέει ο σοφός λαός, στη Σητεία και συγκεκριμένα στην θάλασσα του Ναυτικού ομίλου Σητείας φαίνεται ότι η γαλήνη και η τρικυμία μοιράζεται.
Το σχετικό άρθρο που γράψαμε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου διαβάστε εδώ όπου αναφέραμε για θαλάσσιες ζυμώσεις στο Ναυτικό όμιλο Σητείας προκάλεσε αντιδράσεις.
Οι Πληροφορίες για μαζική φυγή αθλητών - μελών του συλλόγου επιβεβαιώνονται.
Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Ναυτικού ομίλου κύριο Κυριάκο Παπαιωάννου όπου μας ανέφερε ότι σχετικές πληροφορίες για το θέμα που έχει προκύψει έχουν έρθει στα αυτιά του, και προτίθεται το Σάββατο 27 Οκτωβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί  Δ.Σ με θέμα συζήτησης την έγκριση της παραίτησης μελών του ΝΟΣ, την ανάδειξη νέου εφόρου, αλλά και την απόφαση μεταγραφών, θα ενημερώσει με σχετικό δελτίο τύπου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που δεχτήκαμε απο τον κύριο Εμμανουήλ Αγγελάκη μέλος του Ν.Ο.Σ την Παρασκευή το βράδυ 26 Οκτωβρίου και με σχετικά έγγραφα που μας απέστειλε, φαίνεται ότι το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνεται.

Ώς οφείλουμε δημοσιεύουμε και δίνουμε βήμα και στις 2 πλευρές, αναμένοντας τις εξελίξεις.
Ο κύριος Αγγελάκης μας ανέφερε πρός αποφυγή παρεξηγήσεων ότι έχει προβεί σε σειρά ενεργειών τόσο στον πρόεδρο του ΝΟΣ κύριο Κυριάκο Παπαιωάννου όσο και στον γραμματέα του ομίλου κύριο Γιάννη Μανιά.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟΣ
Αγαπητέ Κύριε πρόεδρε
Με το παρόν email σας αποστέλλουμε νόμιμα σύμφωνα με το Άρθρο 35 του Αθλητικού νόμου και το Άρθρο 2 του 2725/1999 του αστικού κώδικα τις αιτήσεις αποδέσμευσης των Αθλητών.
Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για το τυπικό πλέον της έγκρισης αποδεσμεύσεως των αιτημάτων των αθλητών .
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Οι Αθλητές............................................




Ο κύριος Αγγελάκης κλείνοντας στον επίλογο της επιστολής του πρός τον κύριο Κυριάκο Παπαιωάννου προέδρου του ΝΟΣ αναφέρει.

Κύριε Παπαϊωάννου, εγώ προσωπικά αλλά και τα παιδιά σε ευχαριστούμε για αυτά τα υπέροχα 4 χρόνια και για όλες τις στιγμές που περάσαμε. Οι επιτυχίες μένουνε και όλα τα παιδιά είμαστε υπερήφανοι για τα 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα που πήραμε σαν Ναυτικός Όμιλος Σητείας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε εσένα και τη Μαργαρίτα γιατι 4 χρόνια ήσασταν ίσως οι μόνοι από το ΔΣ που στηρίξατε ολόπλευρα σαν στρατιώτες την προσπάθεια μας σε ελλάδα και εξωτερικό.
Οτιδήποτε χρειαστεί ο ΝΟ Σητείας είτε σαν οικολογική δράση όπως οι καθαρισμοί είτε για διοργανώσεις αγώνων ιστιοπλοΐας , άπνοιας ψαροτούφεκου κτλ είμαστε στη διάθεσή σου και εγώ και τα παιδιά.


Τέλος σου υποβάλω την παραίτηση μου ως έφορος αλιείας και απο μέλος του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Σητείας





Post Top Ad

.............