Στ. Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει σε υποδομές και μέσα τις υπηρεσίες Ασφαλείας. Συγχαρητήρια στην οικογένεια Λεμπιδάκη για τη δωρεά στην Αστυνομία - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Στ. Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει σε υποδομές και μέσα τις υπηρεσίες Ασφαλείας. Συγχαρητήρια στην οικογένεια Λεμπιδάκη για τη δωρεά στην Αστυνομία

Στην σημαντικότητα της δωρεάς Λεμπιδάκη αλλά και την στήριξη της Περιφέρειας στην ενίσχυση των υποδομών και μέσων της Αστυνομίας, τόνισε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στην διάρκεια της τελετής-παραδοσης 30 αυτοκινήτων δωρεάς της οικογένειας Λεμπιδάκη στην ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο Ρέθυμνο παρουσία Αρχών, φορέων, Αστυνομικών, πολιτών. 
Ο κ Αρναουτάκης η Υπουργός Όλγα Γεροβασίλη και ο Μητροπολίτης κ.κ. Ευγένιος στους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα της δωρεάς Λεμπιδάκη, συγχαίροντας προσωπικά τα παριστάμενα μέλη της οικογένειας, όπως και όλο το δυναμικό της Αστυνομίας για το έργο που επιτελεί.


«Η οικογένεια Λεμπιδάκη δεν διακρίνεται μόνο στην επιχειρηματικότητα αλλά διακρίνεται και για το ήθος και την πρόσφορα της» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι, η Περιφέρεια συγχαίρει την οικογένεια για τη δωρεά των 30 αυτοκινήτων στην Αστυνομία. Επίσης ο κ Αρναουτάκης επισήμανε την καλή συνεργασία της Περιφέρειας με την Αστυνομία, τις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης ,προς όφελος της προστασίας και ασφάλειας των πολιτών, τονίζοντας, ότι, η Περιφέρεια θα συνεχίσει να ενισχύει τις υπηρεσίες με υλικοτεχνική υποδομή για αποτελεσματικότερο έργο.
Νωρίτερα τελέστηκε αγιασμός από τους Μητροπολίτες Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο και Λάμπης-Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίο.




Post Top Ad

.............