Έρχονται πλήθος απο Εκθέσεις τέχνης στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Έρχονται πλήθος απο Εκθέσεις τέχνης στα Χανιά

Εκθεση της Χανιώτισσας γλύπτριας, Αντωνίας Παπατζανάκη, με τίτλο: “Φωτομετρίες” θα πραγματοποιηθεί από 10 Σεπτεμβρίου 2018 έως 5 Ιανουαρίου 2019 στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων σε επιμέλεια Θοδωρή Κουτσογιάννη.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ..



ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 

Εκθεση έργων των ζωγράφων μελών του Ομιλου Φίλων της Τέχνης σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων στο Νεώριο Μόρο . Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Σεπτεμβρίου.
Οι καλλιτέχνες που παρουσιάζουν την καινούργια δουλειά τους είναι οι: Γιαννουδάκη Ελένη, Γονίδη Νεκταρία, Δρακάκη Αγγελική, Ηλιάκη Κική, Καρναλή Στέλλα, Καραλής Σπύρος, Κουκουλά Μαρία, Κοκοτσάκη Ολυμπία, Παπαδόσηφου Ρένα, Παπαγεωργίου Τόνια, Παπαδάκη Βούλα, Τζομπανάκη Ευγενία, Τόπαλη Άννα.


“ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ” 

Το Fagotto protasis ανοίγει την πόρτα του πάνω από το ιστορικό μπαρ της Παλιάς Πόλης ( Αγγέλου 16) και εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο καλλιτεχνικών δράσεων, με την πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Βάσως Πρωτοπαπαδάκηκαι θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου με ώρες λειτουργίας καθημερινά 11.00 – 13.00 και 20.30 – 00.00. Η έκθεση “To Me You’re A Man/ Για Μένα Είσαι Άνδρας” έχει ως σημείο εκκίνησης  την ταινία Freaks (1932, Tod Browning ), ένα σκοτεινό αριστούργημα που μελετά τα όρια της ανθρωπιάς και της ασπλαχνίας. Επιμέλεια έκθεσης: Ελεάννα Ποντικάκη.

“ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΦΩΣ”

Εκθεση βυζαντινής τέχνης με τίτλο: “Τέχνη και Φως” πραγματοποιείται έως 9 Σεπτεμβρίου στην Πύλη Sabbionara από 10 π.μ. μέχρι 2 μ.μ. και από 6 μ.μ. μέχρι 11 μ.μ..

Έρχονται πλήθος απο Εκθέσεις τέχνης στα Χανιά

Post Top Ad

.............