Παραδόθηκε ένα μεγάλο αρδευτικό έργο στην τοπική κοινότητα των Μύθων Ιεράπετρας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Παραδόθηκε ένα μεγάλο αρδευτικό έργο στην τοπική κοινότητα των Μύθων Ιεράπετρας

Ενα πολύ σημαντικό έργο για την τοπική κοινότητα των Μύθων ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους κατοίκους της περιοχής.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 180.000€ και περιλαμβάνει:
  • Το έργο της κατασκευής δύο δεξαμενών άρδευσης στις θέσεις «Σελί» και «Κιτιό» που εντάχθηκε στις 28.04.2015 από την παρούσα δημοτική αρχή και δημοπρατήθηκε στις 06.10.2018 και
  • την εγκατάσταση δικτύων άρδευσης δύο χιλιομέτρων σε μία ιδιαιτέρως δύσβατη περιοχή και ενός αντλητικού συγκροτήματος με πλήρη ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό στη Σαρακίνα για τη μεταφορά του νερού άρδευσης στις δεξαμενές.
  • Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:
    «Υλοποιήσαμε και παραδώσαμε ένα σπουδαίο και αναγκαίο έργο για  τους Μύθους που αποτελούσε αίτημα της τοπικής κοινωνίας για δεκαετίες.
    Η άρδευση ήταν ιδιαιτέρως προβληματική στην περιοχή καθώς τα αρδευτικά δίκτυα και η γεώτρηση της περιοχής των Μύθων δε μπορούσαν να καλύψουν τις αρδευτικές ανάγκες.
    Ως δημοτική αρχή προγραμματίσαμε και υλοποιήσαμε με τεράστια προσπάθεια ένα μεγάλο έργο λύνοντας το χρόνιο πρόβλημα άρδευσης της τοπικής κοινότητας των Μύθων.
    Ευχαριστώ τα μέλη του τοπικού συμβουλίου των Μύθων και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ταυλάκη καθώς  και όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας από την πρώτη στιγμή μέχρι και την υλοποίηση αυτού του αρδευτικού έργου.»

Post Top Ad

.............