Το Οικογενειακό κλίμα φιλοξενίας στο ξενοδοχείο Φλοίσβος στην Σητεία - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Το Οικογενειακό κλίμα φιλοξενίας στο ξενοδοχείο Φλοίσβος στην Σητεία


Την πόλη της Σητείας την γνωρίζουμε όλοι μας, οι ομορφιές της είναι φανερές αλλά και κρυμμένες, σε παραλίες, στενάκια, σε λόφους και σε δρόμους που πρέπει να περπατήσεις και να αισθανθείς μυρωδιές και χρώματα.
Τους Ανθρώπους της πρέπει να τους συναντήσεις, να ακούσεις τις ιστορίες τους να σε τρατάρουν να σε φιλέψουν και να νιώσεις φίλος τους.

Η πλώρη της Κρήτης έχει την δύναμη να σε ταξιδέψει και να σε σαγηνέψει με πολλούς τρόπους απλούς καθημερινούς αλλά και οργανωμένους.

Επισκέπτομαι χρόνια την Σητεία, την συναντώ στο διάβα μου άλλοτε για βόλτα και άλλοτε για δουλεία. Έχουμε φωτογραφίσει τα περισσότερα χωριά της επαρχίας, ζήσαμε απο κοντά Ανθρώπους που έχουν την δική τους ιστορία στον τόπο, άνοιξαν σπίτια και χωρέσαμε στις παρέες, αποκτήσαμε χωριό και κάναμε φίλους.


Στην αγαπημένη πόλη της ανατολικής Κρήτης βρέθηκα τέλη Αυγούστου όπου έζησα απο κοντά τα ξακουστά Σητειακά γλέντια και την Στειακή φιλοξενία που ξεχειλίζει Κρήτη, και που στην Σητεία προσφέρεται απλόχερα.
Η αγαπημένη μου πόλη ( Αντώνης Γενναράκης ) για 4 ημέρες με υποδέχτηκε με χαμόγελα, απο φίλους αλλά και με ομορφιές απο τα πλούσια τοπία της.
Φιλοξενήθηκα στο ξενοδοχείο Φλοίσβος ιδιοκτησίας του προέδρου των ξενοδόχων επαρχίας Σητείας κυρίου Γιάννη Κακουράκη, και έζησα  υπέροχες στιγμές, διαβίωσης, παρέας, και ανάλογης διάθεσης.

Θεωρώ για ακόμα μια φορά υποχρέωση μου να αναφερθώ στον συγκεκριμένο χώρο, στην διεύθυνση, και στο προσωπικό του ξενοδοχείου που με την άψογη εξυπηρέτηση, το ζεστό χαμόγελο που προσφέρουν, και την ευγενική και συνάμα ταπεινή τους παρουσία στον χώρο ώς πρός τις πιθανές ανάγκες του πελάτη με έκαναν να νιώσω απο την πρώτη στιγμή που έφτασα ( καλοδεχούμενος )


Ο Γιάννης Κακουράκης είναι ένας άνθρωπος που αθόρυβα ώς εργάτης σπέρνει χαμόγελα, και με οραματικές αντιλήψεις στον δύσκολο δρόμο του τουριστικού κλάδου σμίγει επαγγελματίες, ενώνει και μειώνει αποστάσεις, και χαίρεται με το θέρος μιας ολόκληρης πόλης, μιας ολάκερης επαρχίας.
Φιλοξενήθηκα και αισθάνθηκα ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου, οι καφέδες και οι τσικουδιές που γέμισαν την παρέα μας με τον Γιάννη Κακουράκη, επισφράγισαν τις κατά καιρούς τηλεφωνικές μας συνομιλίες όπου ανακάλυπτα το άγχος του για την πορεία του συγκεκριμένου κλάδου αλλά και για την ανάπτυξη της επαρχίας Σητείας.

Απο την πρώτη στιγμή που βρίσκεσαι στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου νιώθεις την διάθεση εξυπηρέτησης και την ζεστασιά του προσωπικού.
Ένα χαμογελαστό πρόσωπο να σε υποδέχεται.
Η Σητειακή πάστα της ψυχής εκ μέρους της διεύθυνσης και του προσωπικού στο να σου δείχνει ότι σκοπός τους είναι να σε εξυπηρετήσουν και να νιώσεις γαλήνια δεν ανταλλάσσετε. 

΄


Το νεόκτιστο ξενοδοχείο «FLISVOS» είναι τοποθετημένο στο πιο όμορφο κομμάτι της παραλίας δίπλα στη θάλασσα και μόλις 50μ από το κέντρο της πόλης.

Σας προσφέρει ευχάριστες διακοπές στα δωμάτια που διαθέτει με θέα τον γραφικό κόλπο της Σητείας και της πόλης.

Το ξενοδοχείο και τα δωμάτια διαθέτουν
Τηλεόραση, Κλιματισμό, Ψυγείο, Χρηματοκιβώτιο, Θέα σε θάλασσα - πόλη - βουνό

Αίθουσα πρωινού, Σαλόνι, Μπαρ, Κήπο, Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, Ασύρματο Internet, βρίσκεται μόλις 100m από κέντρο της πόλης, 24ωρη υποδοχή,  Δωμάτια μη καπνιστών, Δωμάτια/Υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες, Ασανσέρ, Γρήγορο Check-In/Check-Out,  Δωμάτια με ηχομόνωση,  Luggage Storage, Κλιματισμός, Μπαλκόνι, Πλυντήριο,  Στεγνό καθάρισμα,  Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων,  Fax/Φωτοτυπίες, Εισιτήρια.
   
Η Κρητική φιλοξενία, η οικογενειακή ατμόσφαιρα και οι πολλαπλές παροχές σας εγγυούνται ένα αξέχαστο καλοκαίρι και ξεκούραστες διακοπές.

Απολαύστε τις διακοπές σας στην όμορφη Κρήτη και στην παραδοσιακή Σητεία. Κλείστε δωμάτιο στο Ξενοδοχείο Flisvos και αρχίστε να ανακαλύπτετε τα μυστικά της ανατολικής ΚΡΉΤΗΣ !

























Post Top Ad

.............