Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας και καθαριότητας του δήμου Σητείας κύριος Νίκος Κοζυράκης μιλάει στο ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας και καθαριότητας του δήμου Σητείας κύριος Νίκος Κοζυράκης μιλάει στο ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ



Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη είχαμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα στο τέλος του Αυγούστου με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Πολιτικής προστασίας και καθαριότητας του δήμου Σητείας κύριο Νίκο Κοζυράκη.
Το ραντεβού μας δόθηκε στην πόλη της Σητείας όπου και συναντήσαμε τον κύριο Κοζυράκη επί το έργο, δίπλα στα συνεργεία του δήμου στον αγώνα της καθημερινότητας.
Αφουγκράζοντας και συνομιλώντας με τους πολίτες, αλλά και προσπαθώντας να βελτιώσει τις συνθήκες καθαριότητας των δημοτών, οι περισσότερες ώρες του αντιδήμαρχου είναι στους δρόμους παρά στο γραφείο του.




Οι ανάγκες της καθημερινότητας είναι πολλές, τις οποίες καλείται να καλύψει η υπηρεσία καθαριότητας, οι υποδομές όμως και το προσωπικό της αρμόδιας αντιδημαρχίας με φιλότιμες προσπάθειες προσπαθεί να βρεθεί κοντά στον πολίτη και να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες του.
( Κλέψαμε ) τον κύριο Κοζυράκη και οδηγηθήκαμε στην μάντρα του δήμου Σητείας όπου πολύ ευγενικά μας παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας μας για το έργο, τις υποδομές, τις ανάγκες αλλά και το όραμα του σαν πολιτικός προϊστάμενος της αντιδημαρχίας που εκπροσωπεί για τον δήμο Σητείας.

Ο κύριος Κοζυράκης αξίζει να αναφέρουμε ότι ενώ στο τιμόνι της αντιδημαρχίας καθαριότητας βρίσκεται απο τις αρχές του έτους 2018, ανακαλύψαμε στην πορεία της κουβέντας μας ότι δρασκελίζοντας εμπόδια και άγνωστες πτυχές της συγκεκριμένης υπηρεσίας, έχει αποκτήσει τις γνώσεις που καθημερινά ενισχύει, για να μπορέσει να συντονίσει και να αναδείξει τα ωφέλη της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας που προαπαιτεί ο δήμος Σητείας, και τα οποία αντλούνται απο τους ευχαριστημένους δημότες.

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ










Post Top Ad

.............