Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου


Πρώτο κουδούνι για όλα τα σχολεία της Ελλάδας χτύπησε σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Το  καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και  οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν. Ήρθε μια άλλη εποχή, ωραία και διαφορετική, ήρθε η εποχή για ένα καινούριο και συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης.

Όπως κάθε ξεκίνημα στη ζωή μας, έτσι και το σημερινό ξεκίνημα των σχολείων πρέπει να συνοδεύεται από ελπίδα, αισιοδοξία, πλάνα και σχέδια, όνειρα και κυρίως διάθεση για δουλειά και επιμελή προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει ο καθένα και η καθεμιά.
Εξάλλου το σχολείο πέρα από πηγή γνώσης και μάθησης είναι και πηγή χαράς και έμπνευσης για όλους τους μαθητές, που θα πρέπει να βλέπουν το σχολείο σαν προέκταση του σπιτιού τους και της οικογένειάς τους.



Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου με το πρώτο καλωσόρισμα απο τους καθηγητές σε παλιούς και νέους μαθητές.
Ευχές για υγεία και καλή πρόοδο συνόδευσαν τον καθιερωμένο αγιασμό με μηνύματα αισιοδοξίας για μια θετική σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα.

Στις αυλές των σχολείων τα γέλια και οι φωνές των παιδιών ήχησαν ξανά. Η πρώτη μέρα στο σχολείο ήρθε και φέτος για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019.
Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος στα πρόσωπα των παιδιών που μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές συνάντησαν ξανά τους φίλους και συμμαθητές τους.
Νέος σχολικός κτιριακός χώρος για τους μαθητές της 1ης Γυμνασίου αλλά και γνώριμος για τους μαθητές της 2ας και 3ης Γυμνασίου.












Post Top Ad

.............