Ο Πολιτιστικός σύλλογος Παρασπορίου τιμάει την εορτή του Αγίου Αλεξάνδρου με Κρητικό γλέντι την Τετάρτη 29 Αυγούστου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Παρασπορίου τιμάει την εορτή του Αγίου Αλεξάνδρου με Κρητικό γλέντι την Τετάρτη 29 Αυγούστου


Την Τετάρτη 29 Αυγούστου τιμάτε η μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας, στον ιερό Ναό όπου βρίσκεται  900 μέτρα πριν από το χωριό στον δρόμο Αχλάδια- Παρασπόρι και πρόκειται για τον νεότερο Ναό του Χωριού. Ανεγέρθηκε με δαπάνη της Μαλάμως Γαλετάκη, στην μνήμη του υιού της Αλέξανδρου και του συζύγου της Εμμανουήλ. Εγκαινιάσθηκε από τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Φιλόθεο Β΄ το 1986.


Ο πολιτιστικός σύλλογος για ακόμα μια φορά θα σμίξει τον κόσμο και θα δημιουργήσει όπως έχει αποδείξει και ξέρει πολύ καλά πως γεννιούνται οι παρέες.

Σε συνεργασία με τα 2 καφενεία - μεζεδοπωλεία του χωριού θα διοργανωθεί κρητική βραδιά με τους Δημήτρη Πρωτογεράκη στη λύρα, Γιάννη Καζαμία στο λαούτο, Παναγιώτη Μανιάτη στην κιθάρα, Παρασποριανούς και άλλους ντόπιους μουσικούς.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου η Είσοδος 5 € με μεζεδάκια και 1 καραφάκι τσικουδιά ανά 4 άτομα. Παιδιά έως 14 ετών δωρεάν.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Παρασπορίου τιμάει την εορτή του Αγίου Αλεξάνδρου με Κρητικό γλέντι την Τετάρτη 29 Αυγούστου

Post Top Ad

.............