Ριζική ανακαίνιση για το Mythos Palace Resort & Spa - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ριζική ανακαίνιση για το Mythos Palace Resort & Spa

To ξενοδοχείο Mythos Palace Resort & Spa ανακοίνωσε μια νέα επένδυση εκσυγχρονισμού και αλλαγής κατηγορίας του από 4 σε 5 αστέρια! Το ξενοδοχείο ξεκίνησε τις προγραμματισμένες του εργασίες τον Νοέμβριο του 2017 με στόχο την ολοκλήρωση της μελέτης το Μάιο του 2018 με νέες εγκαταστάσεις, με στόχο την αναβάθμιση του σε υποδομές και υπηρεσίες 5 αστέρων. Οι πελάτες έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους σε ένα περιβάλλον πλήρως ανανεωμένο για μια μοναδική και πολυτελή premium all-inclusive εμπειρία κατά τη διαμονή τους.


Οι ριζικές αλλαγές και η αναδιοργάνωση όλων των εξωτερικών χώρων, της πισίνας και της παραλίας στοχεύουν στο να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών στο έπακρο. Ο εντυπωσιακός χώρος της υποδοχής σχεδιάστηκε με έναν εξαιρετικά μοντέρνο τρόπο για να προσφέρει την άνεση, τη γαλήνη και την πολυτελή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη που εισέρχεται για πρώτη φορά στο χώρο.
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν ανακαινιστεί πλήρως και έχουν διακοσμηθεί με καινούργια έπιπλα σχηματίζοντας μοντέρνους και φωτεινούς χώρους με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεται κάθε απαιτητικός πελάτης. Τα μπάνια έχουν εξοπλιστεί με μοντέρνα έπιπλα που αναδεικνύουν κάθε γωνιά του χώρου. Η παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκε στους τοίχους και τα έπιπλα είναι γήινη δημιουργώντας μια αέρινη διάθεση και αισθήσεις χαλάρωσης. Επίσης, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με safe boxes δωρεάν χρήσης, ατομικό σίδερο με επιφάνεια σιδερώματος και με mini bars με όλα τα απαραίτητα αναψυκτικά και ποτά.
Στο χώρο του ξενοδοχείου προστέθηκε ένα εστιατόριο Ιταλικής Κουζίνας για να προσφέρει νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο πλαίσιο των premium all-inclusive παροχών. Στο χώρο του Ιταλικού εστιατορίου αλλάζουν οι γήινοι τόνοι και γίνονται πιο έντονοι με κύρια έμφαση στις κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις σε έπιπλα και υφάσματα. Επίσης, τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου έρχεται να συμπληρώσει το Sweet Corner για να απολαύσει κανείς εξαιρετικά γλυκίσματα μετά το βραδινό.
Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να συνδέονται διαδικτυακά στο Wi-Fi με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.


Με το έργο αυτό η Διοίκηση του ξενοδοχείου είχε ως σκοπό να αναβαθμίσει το όμορφο περιβάλλον του Mythos Palace Resort & Spa, διατηρώντας πάντα το φιλικό και οικογενειακό τρόπο εξυπηρέτησης και προσέγγισης των επισκεπτών, μιας και ήταν πάντα ο κύριος λόγος που το ξενοδοχείο έμενε στις καρδιές όλων μετά το τέλος κάθε διαμονή

Post Top Ad

.............