Αναβολή εκδηλώσεων σε δήμους του Νομού Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Αναβολή εκδηλώσεων σε δήμους του Νομού Χανίων

Αναβάλλονται εκδηλώσεις στα Χανιά λόγω της τραγωδίας στην Αττική και με αφορμή την κήρυξη τριήμερου Εθνικού Πένθους.


Συγκεκριμένα:
•Η συναυλία που επρόκειτο να δώσει χθες βράδυ η Γλυκερία, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, λόγω των θλιβερών γεγονότων και του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε, αναβλήθηκε «και σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πυρόπληκτους». Τα εισιτήρια θα ισχύσουν κανονικά και στη νέα ημερομηνία, ενώ όσοι επιθυμούν εξαργύρωση μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της Μητροπόλεως με το απόκομμα του εισητηρίου τους.
•Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων ή τα Νομικά του Πρόσωπα, μεταξύ 24-26/7 και είναι στος Άλσος Αγ. Αποστόλων το κουκλοθέατρο “Ατρόμητοι Πειρατές” που θα παρουσιαζόταν σήμερα και όλες οι εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων. Επίσης, ο Δημοτικός Κινηματογράφος “ΚΗΠΟΣ” θα παραμείνει κλειστός τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
•Αναβάλλεται, όπως ανακοίνωσε ο διοργανωτής, η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Ελλης Πασπαλά που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στον ιδιο χώρο.Τα εισιτήρια που εχουν προμηθευτεί οι φίλοι της Ευανθίας και της Ελλης ισχύουν για την νέα ημερομηνία. Οσοι επιθυμούν να τα εξαγοράσουν θα πρέπει να το κάνουν στα σημεία απ’ όπου τα προμηθεύτηκαν.
•Το Θέατρο Κυδωνία μεταθέτει τη μουσική εκδήλωση της Πέμπτης 26 Ιουλίου “Ωδή σ’ Ανατολή και Δύση” με την Ξανθούλα Ντακοβάνου και τον Ταξιάρχη Βασιλάκο για την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
•Οι τοπικοί φορείς σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά, ενημερώνουν ότι αναβάλλουν την προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη  εκδήλωση των “Ρουμάτων Γη- 2ο Φεστιβάλ Τοπικής Παράδοσης & Προϊόντων” στα Παλαιά Ρούματα, η οποία περιελάμβανε τα Εγκαίνια του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Παλαιών Ρουμάτων και Συναυλία του Παγκρήτιου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
•Αναβάλλεται η συναυλία με τίτλο: “Με αφορμή τον Καζαντζάκη” που επρόκειτο να γίνει απόψε στο ποτάμι της πλατείας στις Βρύσες, με το Μουσικό Σύνολο Βάμος.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
•Αναβάλλεται η μουσική βραδιά κοινωνικής αλληλεγγύης, με τον Βασίλη Σκουλά που θα δινόταν απόψε στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου, στο Καστέλι. Ο Εθελοντικός σύνδεσμος του Αννουσάκειου Ιδρύματος ανακοίνωσε ότι η συναυλία αναβάλλεται για τον Αύγουστο. Οσοι επιθυμούν να πάρουν πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου τους, μπορούν να προσέρχονται στο φαρμακείο Παντελή Κατάκη.

Post Top Ad

.............