Συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας των αρχάριων μαθητών της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας των αρχάριων μαθητών της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων


Οι κόποι μιας χρονιάς των αρχάριων μαθητών της  Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων παρουσιάζονται μέχρι και τις 19 Μαίου στο χώρο της Σαμπιονάρα.
Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα 33 αρχάριων μαθητών, καθώς και χειροποίητα φωτογραφικά βιβλία από 20 πιο έμπειρους φωτογράφους.
«Μέσα από τα σεμινάρια αυτά δίνουμε το έναυσμα στους μαθητές  να δουν πέρα από τη φωτογραφία και το προφανές και να δημιουργούν βάσει του χαρακτήρα τους» είπε ο  επιμελητής της έκθεσης Σάββας Κόης.




«Από τα μαθήματα της ΛΕΦΚΙ έμαθα να παρατηρώ αυτό που βλέπω!» ανέφερε η Ρένα Σαριδάκη που συμμετείχε στα σεμινάρια, ενώ ο Σωτήρης Αλεξανδράκης τόνισε πως «αποφάσισα να ασχοληθώ με τη φωτογραφία για να βγάλω τις καταστάσεις που βλέπω, αυτά που βιώνω, και αυτά που θα ήθελα να βιώσω και δεν τα κατάφερα». Η Διονυσία Καζούλη υπογράμμισε πως «με τα σεμινάρια αυτά βρήκα αυτό που αναζητούσα». Μέλη της ΛΕΦΚΙ και πιο προχωρημένοι φωτογράφοι ασχολήθηκαν με την κατασκευή χειροποίητου φωτογραφικού βιβλίου.   «Μπορούμε να φτιάξουμε ένα φωτογραφικό βιβλίο με τις αναμνήσεις από το καλοκαίρι, την οικογένεια μας, ή αν είσαι προχωρημένος ένα project», δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της ΛΕΦΚΙ Ερωφίλη Γαγάνη. Στα εγκαίνια το βράδυ της Δευτέρας μουσική έπαιξαν οι Accordia. Η έκθεση συνεχίζεται καθημερινά από 7 έως 10 μ.μ. και ολοκληρώνεται το Σάββατο 19 Μαίου.


ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............