Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου η ημερίδα με θέμα την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου και μαζικής εστίασης. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου η ημερίδα με θέμα την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου και μαζικής εστίασης.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου στην αίθουσα Καστελλάκη του  Επιμελητηρίου Ηρακλείου η ημερίδα με θέμα την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου και μαζικής εστίασης.
Πρόκειται για τον πρώτο κύκλο  επιστημονικών ημερίδων στο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας που διοργανώει ο τομέας κατάρτισης και επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ .





Οι τεχνολόγοι τροφίμων συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων αλλά και στην τουριστική βιομηχανία με δράσεις αυτού του τύπου στην πιο εμβληματική για τον τουρισμό Ελληνική Γή, την Κρήτη.
Το παρόν έδωσαν στην ημερίδα ο αντιπεριφεριάρχης Κρήτη κύριος  Ευριπίδης Κουκιαδάκης όπου και απήθυνε χαιρετισμό, ο κύριος Μηνάς Μελισσείδης ώς εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, ο κύριος Μιχάλης Λυγεράκης ώς Επιθεωρητής το τμήματος ελέγχου επιχειρήσεων ΕΦΕΤ,  ο κύριος Αλέκος Στεφανάκης αντιπρόεδρος της Αγροδιατροφικής σύμπραξης Κρήτης και ο κύριος Ιωάννης Σμυρνάκης ώς Πρόεδρος του ΠΕ.ΤΕ.Τ.

Ακολούθησε κύκλος ομιλιών απο ειδικούς Τεχνολόγους τροφίμων






Post Top Ad

.............