Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort στα Greek Hospitality Awards 2018 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort στα Greek Hospitality Awards 2018

Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του για ακόμα μια χρονιά στα Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την Ethos Awards και το περιοδικό χρήμα, υπό την αιγίδα του υπουργείου τουρισμού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕ.Π.Ο.Ε.Τ.) και της ΔΕΘ Helexpo. Σας καλούμε να στηρίξετε τη συμμετοχή του στις παρακάτω κατηγορίες (υποψηφιότητες):




✔ Κατηγορία: Best Greek Beach Resort https://goo.gl/t79aLA ✔ Κατηγορία: Best Greek Honeymoon Resort https://goo.gl/2T5Eov ✔ Κατηγορία: Best Greek Design Resort https://goo.gl/v1vF56 ✔ Κατηγορία: Best Greek Hotel Dining Experience https://goo.gl/vvTSxL ✔ Κατηγορία: Best Greek Excellence in Service Hotel https://goo.gl/aohKjn
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την ψήφο σας επιλέγοντας μία ή και όλες τις κατηγορίες και βάζοντας το μέγιστο των πόντων (100). Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:30 το πρωί. Μπορείτε να συμμετέχετε στον καθορισμό του αποτελέσματος. Ψηφίστε τώρα!







Το Anemos Luxury Grand Resort

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Γεωργιούπολη Χανίων στο βoρειοδυτικό τμήμα της Κρήτης. Απέχει μόλις 36 χλμ. από την πόλη των Χανίων και 19 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου και προσφέρει εντυπωσιακή θέα στα Λευκά Όρη και το Κρητικό πέλαγος.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Καβρός Αποκορώνου- Γεωργιούπολη
73007 Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα
Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 28250 62550 Email: info@anemosresort.gr

Post Top Ad

.............