Η Κοπή Βασιλόπιτας της Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας Τράπεζας Αίματος Παχείας Άμμου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Η Κοπή Βασιλόπιτας της Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας Τράπεζας Αίματος Παχείας Άμμου

Το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, στο κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου (παλαιό Τελωνείο), στο λιμάνι της Παχείας Άμμου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα της Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας Παχείας Άμμου.


Ο Σεβ. συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου και όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά «ζωής» και το θεάρεστο έργο που επιτελούν, και ευχήθηκε εγκάρδια σε όλους καλή χρονιά με υγεία και τη ευλογία του Θεού. Πρώτος αιμοδότης, όπως είπε είναι ο ίδιος ο Χριστός μας, που έχυσε πάνω στο Σταυρό το αίμα του για όλους τους ανθρώπους. Αυτόν μιμούμαστε και εμείς κάθε φορά που θυσιάζομε λίγο από το χρόνο μας και προσφέρομε αίμα για τον πάσχοντα συνάνθωπό μας, κάτι που η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει.



Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Μιχαήλ Ματζαράκης ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο και τους παρισταμένους Κληρικούς Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Παΐσιο Δερμιτζάκη, Εφημέριο Παχείας Άμμου, και τον Αιδεσιμώτατο Οικονόμο π. Παντελεήμονα Καββουσανό, Εφημέριο Ενορίας Κάτω Χωριού, οι οποίοι είναι αρωγοί στο έργο του συλλόγου, και προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό των αποτελεσμάτων από τις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποίησε η Κινητή Μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου του έτους 2017 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Παχειάς Άμμου, και στις δεκάδες φιάλες αίματος που έχουν διατεθεί σε συνανθρώπους μας από την ευρύτερη περιοχής που χρειάσθηκαν αίμα.
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ιεράπετρας κ. Μάνος Λουτσέτης και ο Πρόεδρος Επιτροπής Υγείας ιατρός κ. Αντώνιος Πετράς.

Post Top Ad

.............