Η πρώτη μεγάλου μήκους φιλοζωική μη εμπορική ταινία RE ACTION στο Ηράκλειο σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Η πρώτη μεγάλου μήκους φιλοζωική μη εμπορική ταινία RE ACTION στο Ηράκλειο σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Ηρακλείου προσκαλεί και με τη συνεργασία  της  ΠΦΠΟ κ της Ζωφόρου Κρήτης , παρουσιαζει την πρώτη μεγάλου μήκους φιλοζωική μη εμπορική ταινία RE ACTION που όλοι οι συντελεστές της εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα.  Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘’δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη Ζωή ‘’ !
 Θα είναι μαζι μας οι: σκηνοθέτης ,σεναριογράφος  κ.Αρτέμης Σαμοθράκης ,κ.Αλέξανδρος Κατσάρης κ ο manager της ταινίας κ.Χρήστος Πετρίδης ,αλλά κ οι αγαπημένες ηθοποιοί Αννα Αδριανού & Αννα Κουρή, που συμμετέχουν στην ταινία.
Με προ κράτηση θέσεων στα τηλεφωνα :6945630934/6944884702



 Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Καρύδης, η Τάνια Τρύπη και η σκυλίτσα Ρόξυ, τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων, των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο».
Η φιλοζωική ταινία Re-Action είναι αποτέλεσμα μίας πολύ μεγάλης αφιλοκερδούς ομαδικής εργασίας και συνεργασίας δεκάδων ανθρώπων προς στήριξη και βοήθεια των αδέσποτων ζώων.



Post Top Ad

.............