Ντύθηκε Χριστουγεννιάτικα η πόλη των Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ντύθηκε Χριστουγεννιάτικα η πόλη των Χανίων


Ντύθηκε Χριστουγεννιάτικα η πόλη των Χανίων, με φωτάκια, καραβάκια και χριστουγεννιάτικα δεντράκια σε πλατείες, βιτρίνες καταστημάτων και σε πάρκα.
Το μεγαλοπρεπές δέντρο έξω απο την Δημοτική αγορά, το σήμα κατατεθέν.
Η στολισμένη με γιρλάντες και λαμπιόνια πόλη, δείχνει ακόμα πιο όμορφη.




Βόλτες στα καταστήματα και στην κεντρική αγορά των Χανίων, σε σχετικά καλές ημέρες απο άποψη καιρικών συνθηκών, μειωμένη η κίνηση των εμπορικών καταστημάτων παρόλο που οι τιμές των προιόντων είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.
Καφεδάκι στο (καφέ Αγορά ) εντός της δημοτικής αγοράς Χανίων σε ένα παραδοσιακό χώρο ιδανικό για να πιείς το καφέ σου και να φάς το τοστάκι σου ή το κρουασάν σου.


Τα ήθη και τα έθιμα σε όλο τον κόσμο διαφέρουν, ωστόσο τα συναισθήματα που αποπνέουν οι γιορτινές αυτές ημέρες είναι τα ίδια: Xαρά και αισιοδοξία ότι το νέο έτος «θα φέρει κάτι καλύτερο» από το προηγούμενο.


Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συμβαίνει κάτι μαγικό: Ο κόσμος μοιάζει πιο χαμογελαστός, τα προβλήματα μπαίνουν για λίγο στην άκρη, άνθρωποι ξεχύνονται στους δρόμους στην αναζήτηση των πιο όμορφων δώρων για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ η θαλπωρή αναβλύζει διάχυτη από διάφορες εικόνες







Post Top Ad

.............