Τελευταία ημέρα σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου τις Έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “Τοπίο” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Τελευταία ημέρα σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου τις Έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “Τοπίο” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Τελευταία ημέρα σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου τις Έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “Τοπίο” που  διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και η ΕΦΕΚ – τμήμα Χανίων, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Ώρες λειτουργίας: 9 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 9 μ.μ.. Είσοδος ελεύθερη.

Σε σχετική ανακοίνωση για την έκθεση αναφέρεται:
«Στο άκουσμα της λέξης “τοπίο”, έρχονται στο μυαλό μας εικόνες τοπίων φύσης μέχρι αστικέ τοπία (Landscapes,seascapes,cityscapes)
Το “ορατό” τοπίο που μπορεί να είναι οικείο ή ανοίκειο, φυσικό ή κατασκευασμένο, επίμαχο, μεταλαγμένο, επικίνδυνο, ψηφιακό ή κοινωνικό τοπίο, μέχρι το “μη ορατο”τοπίο,που πλάθει, μεταφέρει και φαντάζεται ο κάθε ένας μας μέσα απο την ευαισθησία του, την παιδεία του, και τις εμπειρίες της ζωής του.
Αυτό το τοπίο σε ελεύθερη έκφραση καλέσθηκαν οι μαθητές – μέλη της ΕΦΕΚρητης τμήματος Χανίων να αποτυπώσουν ο καθένας ξεχωριστά και να καταθέσουν την άποψη τους φωτογραφικά, απο την “αόρατη εικόνα της ψυχής”, μεχρι την ορατή πραγματική εικόνα».



Post Top Ad

.............