Τον χώρο συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Ιεράπετρας και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τον χώρο συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Ιεράπετρας και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος

Το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης επισκέφθηκαν την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑ.Λ. Ιεράπετρας, όπου συγκεντρώνονται, διαχωρίζονται και συσκευάζονται τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τα είδη ένδυσης και ατομικής υγιεινής και καθαριότητας που συγκεντρώθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας και τις εθελοντικές ομάδες της περιοχής, προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες από τη φονική πλημμύρα των προηγουμένων ημερών στη Δυτική Αττική. Παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Νταραράς και η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ κ. Τζιρή.



Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη και ευχαρίστησε τα παριστάμενα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Εθελοντών Διασωστών Κρήτης (Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας), του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου και των λοιπών Φορέων και τις εθελοντικών ομάδων της Ιεράπετρας για τη συμμετοχή τους στην κοινή προσπάθεια για τη συλλογή και συσκευασία των παραπάνω ειδών, για την απάλυνση των πληγών των κατοίκων της Μάνδρας Αττικής και ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας. Όπως σημείωσε, η Ιεράπετρα απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι κοντά στον πάσχοντα συνάνθρωπο, γιατί έχει ανθρώπους με ειλικρινή φιλάνθρωπα και αλληλέγγυα αισθήματα. 
Νωρίτερα επισκέφθηκε και τον χώρο του Ι.Κ.Ν. Αγίας Φωτεινής, όπου και εκεί συγκεντρώνονται με ικανοποιητικό ρυθμό τα παραπάνω είδη από τις Ενορίες της ευρύτερης περιοχής Ιεράπετρας και θα παραδοθούν αργά το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου στο χώρο του ΕΠΑΛ για να συσκευασθούν και να σταλούν στον προορισμό τους.

Post Top Ad

.............