Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου στην Σητεία - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου στην Σητεία


Την Σητεία θα επισκεφτεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, όπου και θα παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της πολιούχου της πόλης Αγίας Αικατερίνης.
Το ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σητείας κύριο Θοδωρή Πατεράκη όπου μας ανέφερε ότι η Σητεία φοράει τα γιορτινά της και είναι σε όλα πανέτοιμη για να υποδεχτεί τον πρώτο πολίτη της χώρας.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη της Σητείας να τιμάτε με την παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας την ημέρα της εορτής της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης προστάτιδας της πόλης.
Ο κύριος Πατεράκης μας ανέφερε ότι εδώ και πολύ καιρό απο άποψη οργάνωσης οι υπηρεσίες και οι φορείς είναι έτοιμοι να υποδεχτούν, να φιλοξενήσουν και να ξεναγήσουν τον κύριο Παυλόπουλο στην μονοήμερη επίσκεψη του στην Σητεία.


Ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος θα προσγειωθεί με αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας στο αεροδρόμιο της Σητείας ( Βιτσέντζος Κορνάρος ) περίπου στις 10.00 το πρωί συνοδευόμενος απο τον υφυπουργό παιδείας κύριο Κώστα Ζουράρη,  και θα αναχωρήσει αμέσως με επίσημη πομπή για τον καθεδρικό ναό της πόλης.


Στην συνέχεια θα του αποδοθούν τιμές απο τις τοπικές αρχές και θα παραστεί στην δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας.
Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Αικατερίνης.


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στην συνέχεια θα μεταβεί στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου θα προβεί στην φύτευση Ελιάς και στην τοποθέτηση αναμνηστικής πλακέτας σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο που έχει φροντίσει η δημοτική αρχή.




Στην συνέχεια του προγράμματος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο δημαρχείο της πόλης όπου θα ανακηρυχθεί απο τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Ιωάννη Δρακάκη σε επίτιμο δημότη της πόλης.
Θα προηγηθεί χαιρετισμός απο τον δήμαρχο κύριο Θοδωρή Πατεράκη.




Στην συνέχεια του προγράμματος θα μεταβεί στο ΤΕΙ Σητείας όπου θα ξεναγηθεί απο τον πρόεδρο του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας κύριο Γιώργο Φραγκιαδάκη.


Περίπου στη 13.00 το μεσημέρι θα μεταβεί στην μονή Τοπλού όπου θα τον υποδεχτεί ο ηγούμενος της μονής Φιλόθεος Σπανουδάκης και θα ξεναγηθεί στο μουσείο της μονής.


Ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος θα επιστρέψει περίπου στις 14.00 το μεσημέρι στη Σητεία όπου και θα του παρατεθεί απο τον δήμαρχο της πόλης κύριο Θοδωρή Πατεράκη επίσημο γεύμα στο ξενοδοχείο SITIA BEACΗ .


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στις 15.30 το μεσημέρι για το αεροδρόμιο Βιτσέντζος Κορνάρος όπου και θα αναχωρήσει για την Αθήνα.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Post Top Ad

.............