Απόλαυσαν την διαμονή οι διοργανωτές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών στο ξενοδοχείο Elysium Boutique Hotel, - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Απόλαυσαν την διαμονή οι διοργανωτές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών στο ξενοδοχείο Elysium Boutique Hotel,

Το Elysium Boutique Hotel, που βρίσκεται στην Ανάληψη Χερσονήσου Κρήτης, με μεγάλη χαρά φιλοξένησε τους διοργανωτές της FIBA κατά την παραμονή τους στο Ηράκλειο Κρήτης με αφορμή τον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου 2017.
Οι διοργανωτές της FIBA είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου, τις παροχές του SPA αλλά και να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο Bliss του ξενοδοχείου.



Σχετικά με το Elysium Boutique Hotel
Το Elysium Boutique Hotel είναι ένα σύγχρονο πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Ανάληψη της Χερσονήσου με υπέροχη θέα, τυρκουάζ παραλία και ένα ήσυχο περιβάλλον. Το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή δωμάτια και σουίτες για μια ευχάριστη διαμονή καθώς και εστιατόρια και μπαρ όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές γαστρονομικές επιλογές και να δοκιμάσουν εξαιρετικά ποτά και κρασιά από μία μεγάλη λίστα.


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Elysium Boutique Hotel
Ανάληψη, Χερσόνησος, Κρήτη
Τηλ. +30 28970 29532
Φαξ: +30 28970 29531 Website: www.elysium-beach.gr Email: info@elysium-beach.gr

Post Top Ad

.............