Συνεχίζονται ξανά απο σήμερα με μεγάλη επιτυχία τα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Συνεχίζονται ξανά απο σήμερα με μεγάλη επιτυχία τα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. Τα παιδιά κάνουν «προϊστορικές» εξερευνήσεις, ανακαλύπτουν τους οργανισμούς με δηλητήριο, «κυνηγούν»… το φως, γίνονται εντομολόγοι, απευθύνουν τις απορίες τους σε πραγματικούς επιστήμονες  κ.ά.
Το εκπαιδευτικό καλοκαίρι του ΜΦΙΚ  συνεχίζεται με δύο προγράμματα την ερχόμενη εβδομάδα (17 -21 Ιουλίου):



-          Πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας (προνήπια και νήπια) με τίτλο  «Παρέα με τα ζώα του Αισώπου»

-          Πρόγραμμα για παιδιά Α’ έως και Γ’ τάξης Δημοτικού με θέμα «Φένεκ: η επιβίωση της μικρής αλεπούς στην έρημο!».


Για τα συγκεκριμένα προγράμματα υπάρχουν ακόμα λίγες διαθέσιμες θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό στο τηλέφωνο 2810 393630.
Στις κρατήσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας!


Περισσότερες πληροφορίες για τα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΜΦΙΚ: http://www.nhmc.uoc.gr/el/news/31037

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Post Top Ad

.............