Αποκαταστάθησαν μετά απο άρθρο του ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ τα σπασμένα κιγκλιδώματα στην περιοχή Καραβόπετρα δήμου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Αποκαταστάθησαν μετά απο άρθρο του ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ τα σπασμένα κιγκλιδώματα στην περιοχή Καραβόπετρα δήμου Σητείας


Τον Απρίλιο του 2017 το άρθρο του ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ 
( δείτε εδώ ) επεσήμανε για τα σπασμένα προστατευτικά κάγκελα που ξεκινούν απο την περιοχή Καραβόπετρα κατά μήκος του οδοστρώματος έως και την πόλη της Σητείας.


Ευχάριστες εικόνες αποτύπωσε με τον φακό του ο συνεργάτης του site μας Νεκτάριος Ξυπόλητος, όπου δείχνουν την αποκατάσταση απο πλευρά τεχνικών υπηρεσιών, των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων.
Τουλάχιστον προχώρησαν στην αποκατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος αφού το δεύτερο γεφύρι της Άρτας στην Σητεία
 ( ο πεσμένος διαβρωμένος παραλιακός δρόμος ) συνεχίζει να κοσμεί άσχημα... και επικίνδυνα τις ζωές πολλών οδηγών που περνούν απο το συγκεκριμένο σημείο.





  Ένα ξεχωριστό σημείο στάθμευσης όπου οι περισσότεροι τουρίστες και επισκπετες σταματούν για να αποτυπώσουν με τον φακό τους την πόλη της Σητείας.
Πρωταρχικό ρόλο παίζει η ασφάλεια των διερχόμενων αυτοκινήτων που κινούνται απο την Σητεία έως και την Καραβόπετρα, αλλά και η αισθητική εικόνα της περιοχής δεδομένο ότι καθημερινά προς την ενδοχώρα της επαρχίας, ( Παλαίκαστρο, Ζήρο, Βάι, Μονή Τοπλού ) η κίνηση είναι αυξημένη και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Με περισσότερη σιγουριά και σε ένα ασφαλώς πιο όμορφο σημείο, ο τουρίστας - επισκέπτης μπορεί πλέον να φωτογραφίσει την όμορφη πόλη της Σητείας.


Post Top Ad

.............