Η θεατρική παράσταση του Συλλόγου Αλατσατιανών «…ΖΕΦΚΙ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΟ…ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΤΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΙ…» σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Η θεατρική παράσταση του Συλλόγου Αλατσατιανών «…ΖΕΦΚΙ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΟ…ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΤΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΙ…» σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»


Η μουσική θεατρική παράσταση του Συλλόγου Αλατσατιανών
«…ΖΕΦΚΙ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΟ…ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΤΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΙ…» θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ηρακλείου σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου στο Κηποθέατρο
«Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο. Αντί εισιτηρίου δεχόμαστε τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου σε άπορους συμπολίτες μας.



Ο Σύλλογος επανιδρύθηκε το 1982, με σκοπό τη διατήρηση και διάδοση των ηθών και των εθίμων καθώς και της πολιτιστικής κληρονομιάς των Αλατσάτων και της Μικράς Ασίας. Ο σύλλογος διατηρεί ομάδες εκμάθησης παραδοσιακών χορών (παιδιών και ενηλίκων) με Χοροδιδάσκαλο τον κ. Κουρεπίνη Τάσο, θεατρικού παιχνιδιού με τη θεατρολόγο-εμψυχώτρια κ. Ποταμιανάκη Μαρία, χορωδία (ενηλίκων και παιδική) με χοράρχη, από τον Ιούνιο του 2012, το κ. Αντωνακάκη Νίκο και ομάδα θεατρικού με σκηνοθέτη τον κ. Αντώνη Διαμαντή.



Post Top Ad

.............