Παρουσιάστηκε η πρώτη τοπική χειροποίητη μπίρα που παράγεται στην Ανατολική Κρήτη «Notos Gold Lager» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Παρουσιάστηκε η πρώτη τοπική χειροποίητη μπίρα που παράγεται στην Ανατολική Κρήτη «Notos Gold Lager»


Γεύση απο την πρώτη τοπική χειροποίητη μπίρα που παράγεται στην Ανατολική Κρήτη είχαν την δυνατότητα να γευτούν όλοι όσοι παρευρέθησαν το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουλίου  στον εκπληκτικό χώρο « e-νοπωλείο» του Νίκου Ηλιάδη στη Βιομηχανική Περιοχή. 



Τέσσερις νέοι άνθρωποι που συνδέονται με  αδελφική φιλία 20 χρόνων αποφάσισαν να κάνουν επάγγελμα το μεράκι τους για την ζυθοποιία . 

Μετά από προσπάθειες 6 χρόνων κατάφεραν να φτιάξουν το τέλειο προϊόν.  Μια φρέσκια μπίρα πλούσια σε αρώματα και θρεπτικά συστατικά ενώ ακόμα και η ανθράκωση της γίνεται με εντελώς φυσικό τρόπο χωρίς την προσθήκη βοηθητικών υλών και άλλων πρόσθετων.

Χρειάστηκαν αμέτρητες δοκιμές, συνεχές ψάξιμο, αναζήτηση άριστης πρώτης ύλης για να καταλήξουν στη συνταγή που δοκιμάσαμε σήμερα.




Και το όνομα αυτής : «Notos Gold Lager» όμως  λόγω της περιορισμένης παραγωγής την βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα (Μπαρ , εστιατόρια) του Ηρακλείου.

Οι τέσσερις νέοι ζυθοποιοί από το Ηράκλειο που σε καιρό κρίσης αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους είναι οι Γιώργος Νερολαδάκης, Αντώνης Ταμπακάκης , Κώστας Βερίγος, Λάμπρος Πετσαλάκης.




Η Νότος απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των δημοσιογράφων που κλήθηκαν να την δοκιμάσουν ευχόμαστε και των καταναλωτών.
Καλοτάξιδη  η Νότος 







Post Top Ad

.............