Πραγματοποιήθηκε η διδακτική εκδήλωση "ΑΝΑΚΥΚΛΩ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ" στην Αγγλικανική Εκκλησία από τους μαθητές του Γυμνασίου Γουβών - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Πραγματοποιήθηκε η διδακτική εκδήλωση "ΑΝΑΚΥΚΛΩ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ" στην Αγγλικανική Εκκλησία από τους μαθητές του Γυμνασίου Γουβών


Μια εξαιρετικά διδακτική εκδήλωση με θέμα "ΑΝΑΚΥΚΛΩ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ" πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αγγλικανική Εκκλησία από τους μαθητές του Γυμνασίου Γουβών, αφυπνίζοντας τις συνειδήσεις όλων μας για την αξία προστασίας του περιβάλλοντος. 



Όπως αναφέρει στο προσωπικό της προφίλ στο Φέισμπουκ η Προέδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου Δέσποινα Πλευράκη.
Συγκεκριμένα η περιβαλλοντολογική ομάδα του σχολείου ανέπτυξε θέματα σχετικά με την προστασία του, παρουσίασε κατασκεύες από ανακυκλώσιμα υλικά καθώς επίσης και τρόπους ανακύκλωσης που μπορούν να συμβάλουν σε αυτήν. Ο Δήμος Χερσονήσου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου συγχαίρει, επιβραβεύει και στηρίζει την ιδιαίτερη ευαισθησία των παιδιών σε θέματα περιβαντολογικής μέριμνας.


Post Top Ad

.............