Το Anemos Luxury Grand Resort υποψήψιο στην κατηγορία Europe’s Leading New Resort 2017 των World Travel Awards. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Το Anemos Luxury Grand Resort υποψήψιο στην κατηγορία Europe’s Leading New Resort 2017 των World Travel Awards.

Μετά τις επιτυχημένες του διάκρισεις στα GREEK TOURISM AWARDS & GREEK HOSPITALITY AWARDS , το νεόδμητο ξενοδοχείο ANEMOS LUXURY GRAND RESORT, στην Γεωργιούπολη Χανίων, είναι υποψήψιο στην κατηγορία Europe’s Leading New Resort 2017 των World Travel Awards. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό που ξεκίνησε το 1993 και έχει ως στόχο τόσο την επιβράβευση αλλά και την αναγνώριση των εταιριών που δραστηριοποιούνται διεθνώς στον τομέα του τουρισμού.


Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα μοναδικό πολυτελές θέρετρο και Spa στην μαγευτική τοποθεσία της Γεωργιούπολης Χανίων στο νησί της Κρήτης. Το θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2016 και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του προσφέρουν στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Επιπρόσθετα, το ξενοδοχείο διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία πολυτελών δωματίων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Θα ήταν χαρά μας να συμβάλετε στην ψηφοφορία του Anemos Luxury Grand Resort στα βραβεία World Travel Awards.
Η διαδικασία είναι η εξής: 1. Επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο: http://bit.ly/2jMaYLT
2. Κάντε εγγραφή στα World Travel Awards
3. Επιλέξτε το Anemos Luxury Grand Resort στην κατηγορία Europe’s Leading New Resort 2017 και ψηφίστε!

Post Top Ad

.............