Ψηφίζουμε για να ανακηρύξουμε το καλύτερο σήμα- λογότυπο μέσω facebook για το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ψηφίζουμε για να ανακηρύξουμε το καλύτερο σήμα- λογότυπο μέσω facebook για το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ!
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα σχεδιασμού προϊόντων και συστημάτων), στη Σύρο μας παρουσιάζει προτάσεις των σπουδαστών για νέο σημά/λογότυπο, για το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας.
Μια ιδιαίτερα γόνιμη σχέση ξεκίνησε κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις και κατέληξε με το να έχει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας στην κατοχή του μικρά αριστουργήματα..




Να ευχαριστήσουμε τους φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου που με τόσο μεράκι και όρεξη μας χάρισαν το χρόνο τους και ιδιαιτέρως τη μοναδική τους καθηγήτρια κ. Αλεξάνδρα Γεωργιάδου που πραγματικά μας τίμησε αλλά και μας εντυπωσίασε με το πάθος, τη γνώση, την ανοιχτή σκέψη και δημιουργικότητα της .
Να υπενθυμίσουμε ότι τα παιδιά που κερδίσουν τα τρία πρώτα βραβεία, θα φιλοξενηθούν μαζί με την κ. Γεωργιάδου στην πόλη μας το τριήμερο του Μεσογειακού Φεστιβάλ Σητείας 30 Ιουνίου, 1,2, Ιουλίου!
Ψηφίζουμε για να ανακηρύξουμε το καλύτερο σήμα- λογότυπο μέσω facebook για το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας! (Κάθε "like" και μία ψήφος)

Post Top Ad

.............