Παρουσιάζεται το βιβλίο “Μυστική Προσευχή” του μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη,στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Παρουσιάζεται το βιβλίο “Μυστική Προσευχή” του μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη,στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου


Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου “Μυστική Προσευχή” του μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, το οποίο εκδόθηκε με εισαγωγή και επιμέλεια του Κωνσταντίνου Φουρναράκη διοργανώνουν σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (Α. Παπανδρέου 70) η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων.



Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Δαμασκηνός Λιονάκης, πρωτοσύγγελος Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Σταμάτης Αποστολάκης, δάσκαλος-λαογράφος και Σήφης Μιχελογιάννης, τέως βουλευτής Χανίων. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημήτρης Νικολακάκης, συγγραφέας – ιστορικός ερευνητής. Κείμενα θα διαβάσει η Ρόζα Μοτάκη- Κονταδάκη, δικηγόρος.
Στην εκδήλωση αυτή τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο θα εκπροσωπήσει ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.



Post Top Ad

.............