ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΙΛΌ ΑΡΝΊ
1 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΕΛΑΙΛΑΔΟ
ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ, ΑΛΑΤΙ
Εκτέλεση
Βάζουµε το ελαιόλαδο σε µία κατσαρόλα και όταν ζεσταθεί ρίχνουµε το κρέας κοµµένο κοµµάτια και ανακατεύουµε συνεχώς µέχρι να ροδίσει. Χαµηλώνουµε τη θερµοκρασία και ψήνουµε το κρέας, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί. Όταν είναι έτοιµο, δυναµώνουµε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς µέχρι να «αφρίσει» το ελαιόλαδο. Στο τέλος ρίχνουµε τη ρίγανη.
http://www.incrediblecrete.gr
http://www.magirema.com