Την πίτα της κόβει αυτή την ώρα η Ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ηρακλείου στην καφετέρια Μαρίνα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Την πίτα της κόβει αυτή την ώρα η Ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ηρακλείου στην καφετέρια Μαρίνα


Την πίτα της κόβει αυτή την ώρα την καφετέρια Μαρίνα του ενετικοού λιμανιού Ηρακλείου η Ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ηρακλείου με την παρουσία του δήμάρχου κυρίου Βασίλη Λαμπρινού, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και φίλων.
Απών απο την εκδήλωση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα είναι οι κύριοςι Πέτρος Ινιωτάκης και στο εξωτερικό Μανόλης Σαλούστρος , ενώ αίσθηση προκάλεσε και η απουσία της πρώην αντιδημάρχου κυρίας Αθηνάς Σπανάκη - Κοχιαδάκη.
Σε φιλικό κλίμα και σε ένα όμορφο ανακαινισμένο πλέον περιβάλλον απολαμβάνουν το ποτό τους ανταλλάσοντας κουβεντούλες που περιέχουν και πολιτική χροιά...
Να αναφέρουμε ότι η επιμέλεια και η φροντίδα της βραδιάς πραγματοποιήθηκε όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο το μελος της ΔΗΚΕΗ κυρία Μαρία Τζιράκη - Πατακού .
Τυχερή της βραδιάς όπου και βρήκε το φλουρί ήταν η κόρη του αντιδημάρχου Garancini ZanAndrea.
Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού \"Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες\" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Κουράκη κύριος Νίκος Γιαλυτάκης, ο κύριος Μανδαλάκης Γιώργος της παράταξης του Ηλία Λυγερού  και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κύριος Μανόλης Κουμαντάκης 







Post Top Ad

.............