500 άτομα περίμεναν να ανοίξει το οστεοφυλάκιο για να μνημονεύσουν τους νεκρούς τους σήμερα Ψυχοσάββατο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

500 άτομα περίμεναν να ανοίξει το οστεοφυλάκιο για να μνημονεύσουν τους νεκρούς τους σήμερα Ψυχοσάββατο



Ενα παράξενο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου στο νέο κοιμητήριο της  Αναστάσεως  του  Κυρίου  βρίσκεται  στην  περιοχή 
 του  Αγίου  Ιωάννου
Σάββατο των ψυχών σήμερα και πλήθος κόσμου περίπου 400 άτομα έσπευσε στο κοιμητήριο για να μνημονεύσει τους νεκρούς τους.



Μετά το πέρας της λειτουργίας  όταν οι Ανθρωποι θέλησαν να πάνε στο οστεοφυλάκιο παρατήρησαν ότι υπήρχε η επιγραφή που ανέφερε ότι το οστεοφυλάκιο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή.
Το παράπονο και η αγανάκτηση των Ανθρώπων είναι ότι η αρμόδια δημοτική αρχή ώφειλε να γνωρίζει ότι σήμερα είναι Ψυχοσάββατο και θα υπάρχει προσέλευση κόσμου ώστε να μεριμνήσει το οστεοφυλάκιο  να είναι ανοικτό.
Τα ωράρια των υπαλλήλων πρέπει να τηρούνται όπως και τα ρεπό τους αλλά ορισμένες φορές άν όχι τις περισσότερες το ανθρώπινο στοιχείο πρέπει να υπερτερεί του διαδικαστικού.
Απο την πλευρά του δήμου Ηρακλείου μιλώντας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Καραντινό  μας ανέφερε ενημερώνοντας τον, ότι το πρόβλημα λύθηκε  και ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός έως τις 3 το μεσημέρι.




Post Top Ad

.............