Την πίτα τους κόβουν οι Ιστιοπλόοι του Ηρακλείου στην Αμμουδάρα Γαζίου στις 11 Φεβρουαρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Την πίτα τους κόβουν οι Ιστιοπλόοι του Ηρακλείου στην Αμμουδάρα Γαζίου στις 11 Φεβρουαρίου

Στις 11 Φεβρουαρίου κόβουν την πίτα τους οι ιστιοπλόοι του Ηρακλείου στο Heaven στην Αμμουδάρα . 
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται : 
Φέτος την εμπλουτίσαμε με τις Απονομές των Διπλωμάτων για τους ΝΕΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ ( Skippers) που ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ τις 51η & 52η Σχολές Ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θάλασσας του ΙΟΗ το 2016 και πλέον είναι ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΡΜΕΝΙΣΟΥΝ στο Κρητικό ( και όχι μόνο...) Πέλαγος !!!! 


Επίσης θα βραβευτούν οι Κυβερνήτες και τα πληρώματα που πήραν μέρος στον Μαραθώνιο του Εσωτερικού μας Πρωταθλήματος 2016 ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΟΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ποιοι είναι...Ποιος ΛΟΙΠΌΝ ΕΊΧΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΌΤΕΡΗ ΠΟΡΕΊΑ ΠΈΡΥΣΙ και κερδίζει το Πρωτάθλημα???? Θα το μάθουμε και αυτό στις 11 Φεβρουαρίου στο Heaven Winter & Summer Beach Bar!!!! 

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 10 € και το πρώτο ποτό συμπεριλαμβάνεται μαζί με μεζέδες που θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Ο νέος μας Χορηγός για ΟΛΟ ΤΟ 2017 το HEAVEN! ( ενώ και όλα τα υπόλοιπα ποτά μας τα προσφέρει μόνο στα 5 € ...) , ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!!

Λόγω αναμενόμενης μεγάλης συμμετοχής παρακαλούμε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός , ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ , ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ!!!


Την πίτα τους κόβουν οι Ιστιοπλόοι του Ηρακλείου στην Αμμουδάρα Γαζίου στις 11 Φεβρουαρίου

Post Top Ad

.............