Ο Καραγκιόζης και ο Φιλάργυρος» σε μια Χριστουγεννιάτικη Παράσταση στο Ρέθυμνο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Καραγκιόζης και ο Φιλάργυρος» σε μια Χριστουγεννιάτικη Παράσταση στο Ρέθυμνο

Το θέατρο σκιών «Αθανασίου» παρουσιάζει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου τη Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ»!
Ο Καραγκιόζης εργάζεται στο σπίτι του Γέροντα Δημητράκη Ψαρόκολα όπου μένει μαζί με την κόρη του τη Μαργαρίτα. Ο Γέρο-Δημητράκης είναι πολύ τσιγκούνης και τσακώνεται με την κόρη του και τον Καραγκιόζη. Ένα βράδυ εμφανίζεται ο Καλικάντζαρος και του υπόσχεται ότι αν τους διώξει όλους και μείνει μόνος του το βράδυ των Χριστουγέννων θα τον πάρει στο «Βασίλειο» του στην κόλαση. Ο Καραγκιόζης όμως πείθει τον Γέροντα-Δημητράκη να προσφέρει την αγάπη του και να υποδεχθούν όλοι μαζί χαρούμενοι και ευτυχισμένοι τα Χριστούγεννα.

Ελάτε να φωτογραφηθείτε με τον Άη Βασίλη που θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά! Σας περιμένουν ο Τάρανδος και ο Χιονάνθρωπος να παίξετε μαζί τους!
Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσετε με τις περιπέτειες του αγαπημένου μας Καραγκιόζη, με την υπογραφή του θεάτρου σκιών «Αθανασίου».
Τιμή εισιτηρίου: 6 €, Δώρο σε κάθε παιδί. Πληροφορίες: 69 72 71 71 87.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ», το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Ώρες παραστάσεων: 11.30 και 18.00

Ο Καραγκιόζης και ο Φιλάργυρος» σε μια Χριστουγεννιάτικη Παράσταση στο Ρέθυμνο


Post Top Ad

.............