Ξεκίνσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ξεκίνσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στα Χανιά

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και μία σειρά εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνονται αυτές τις μέρες στα Χανιά. Χριστουγεννιάτικα παζάρια, γιορτές και εργαστήρια, όλα με γνώμονα τη στήριξη και τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.


* Παζάρι από τον Σύλλογο Γυναικών Καντάνου
Πιστές στο ραντεβού τους και φέτος, οι γυναίκες της Καντάνου διοργανώνουν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι τους με εντυπωσιακές κατασκευές και εκλεκτά τοπικά προϊόντα. Το παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Καντάνου θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Στον χώρο θα πωλούνται προϊόντα, ποτά και δημιουργίες από νοικοκυρές της Καντάνου, οι οποίες έφτιαξαν πολλές και πρωτότυπες κατασκευές για δώρα. Τα έσοδα από το παζάρι θα δοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ]
* Παζάρι από τους Γιατρούς του Κόσμου
Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι των Γιατρών του Κόσμου θα πραγματοποιηθεί από σήμερα ως 14 Δεκεμβρίου στην Πύλη Σαμπιονάρα, ώρες 10π.μ. – 2μ.μ. και 5μ.μ. – 10μ.μ.
* Παζάρι στο πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων
Το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κοινωνικής Ένταξης των ΑμεΑ του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων(Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει την Πέμπτη 8/12 στις 11π.μ, τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού αγάπης που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο των εργαστηρίων Τέρμα Εμμ. Πιμπλή Άγιος Ιωάννης. Το παζάρι θα λειτουργεί από την Πέμπτη 8/12 έως και την Τετάρτη 21/12 καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, ώρες καταστημάτων.
* Εργαστήρι από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων προγραμματίζει εκπαιδευτική δράση για την χρονική περίοδο των Χριστουγέννων στον χώρο της Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Συλλογής Χανίων. Ειδικότερα, θα λειτουργήσει χριστουγεννιάτικο εργαστήριο με σχετικό υλικό για την υλοποίηση εκπαιδευτικής δραστηριότητας με θέμα: “Η Βυζαντινή Συλλογή γιορτάζει τα Χριστούγεννα”. Το εργαστήριο προβλέπεται να ξεκινήσει στις 12/12 και να ολοκληρωθεί στις 18/12 και απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπεύθυνες επικοινωνίας: Χρυσούλα Σγουράκη, Δήμητρα Κορακάκη Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2821044418, 94487
* Γιορτή από το Κέντρο Ημέρας ALZHEIMER 
Το Κέντρο Ημέρας Νόσου ALZHEIMER Xανίων (Χρυσοπηγής 60) διοργανώνει  την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή   του την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και  ώρα 10:30 π.μ. για να περάσουμε ένα όμορφο πρωινό. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί παζάρι με κατασκευές των ασθενών του κέντρου.
Ξεκίνσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στα Χανιά

Post Top Ad

.............