ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη Αγορά για μια ακόμα χρονιά διοργανώνει στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στη Sabbionara, ο πολιτιστικός σύλλογος Νέοι Πολίτες του Κόσμου με συνδιοργανωτή την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

Σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ο επισκέπτης θα βρει πολλά και πρωτότυπα δώρα, χριστουγεννιάτικα και μη, γλυκίσματα απ’ όλο τον κόσμο και φαγητά, αλλά και τα παραδοσιακά πλέον δώρα-έκπληξη του συλλόγου. Η επιλογή δώρων και γλυκισμάτων θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, αφού και φέτος πολλοί Χανιώτες εθελοντές θα συμμετάσχουν με προσφορά δικών τους κατασκευών και κατασκευασμάτων.


Σκοπός της εκδήλωσης, σύμφωνα με το Σύλλογο «Νέοι Πολίτες του Κόσμου» είναι αφ’ ενός η ανεύρεση πόρων για το Τριθέσιο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο για Αυτιστικά Παιδιά Χανίων, όπως και για τη βιβλιοθήκη “βιβλιομανία” του συλλόγου Νέοι Πολίτες του Κόσμου στην οδό Σήφακα 75 στην Σπλάντζια, κι αφ’ ετέρου η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τα προγράμματα, αλλά και για τις δυσκολίες όσο της βιβλιοθήκης, τόσο και του σχολείου.
H Χριστουγεννιάτικη αγορά θα είναι ανοικτή από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.


ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Post Top Ad

.............