Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι από την Κυριακή το βράδυ η οικογένεια που είχε καεί το σπίτι της στα Δειλινά μένει πλέον στην καινούργια της οικία!!! Το τι έγινε αυτές τις 38 ημέρες και ποιοι ήταν αυτοί που βοήθησαν να ολοκληρωθεί αυτό το μικρό θαύμα θα το γράψουμε τις επόμενες μέρες!!!". Με αυτά τα λόγια, και τις φωτογραφίες που βλέπετε, ο Δημήτρης Αποστολάκης της "Κίτρινης Αποστολής" φέρνει τα καλά νέα για την πενταμελή οικογένεια, τη μητέρα και τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια της, ηλικίας 9, 12, 15 και 17 ετών, που πλέον μένουν στο "νέο" τους ουσιαστικά σπίτι, το οποίο είναι σχεδόν καινούριο και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το "παλιό".




Το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η κ. Αλέκα και τα κορίτσια της, είναι δύο χαλιά, ένα μικρό τετράγωνο για το καθιστικό και δύο μακρόστενα για τα παιδικά δωμάτια. Εντός των ημερών θα έχουμε συνολική εικόνα για το σπίτι, ώστε να το καμαρώσουμε ολοκληρωμένο! 


Για οποιαδήποτε προσφορά επικοινωνήστε με την Κίτρινη Αποστολή.

Post Top Ad

.............