ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στην τροχιά υλοποίησης μπαίνουν οι ιδέες των υπευθύνων ( μελών και συνεργατών ) της ΔΗΚΕΗ και του προέδρου της Γιώργου Τζαγκαράκη με αφορμή της εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έρχονται.
Σε πρόσφατο ταξίδι του στα Τρίκαλα  και συγκεκριμένα στο μύλο των ξωτικών που έχει γίνει θεσμός ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ  άντλησε ιδέες και πάντρεψε σκέψεις, και εικόνες με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί ένας διαφορετικός καινούργιος χριστουγεννιάτικος δρόμος στο Ηράκλειο.



Σε ρόλο πρωταγωνιστή θα βρεθεί και φέτος η πλατεία ελευθερίας όπου και στηθεί ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο χωριό αλλά με διαφορετικό στήσιμο απο τα προηγούμενα χρόνια.
Θα υπάρχει περίφραξη σε όλη την πλατεία που θα φιλοξενεί το χωρίο που φέτος θα ονομάζεται Χριστουγεννιάτικο κάστρο και  θα αποτελείται απο ξύλινα σπιτάκια όπου θα περιέχουν θεματικές ενότητες με κοινό παρανομαστή το πνεύμα των Χριστουγέννων.



Στον χώρο της πλατείας θα υπάρχουν καθημερινές δραστηριότητες με δρώμενα θεατρικά, μουσικά , χορευτικά απο συλλόγους και φορείς αλλά και παρουσιάσεις κατασκευών παραδοσιακών προϊόντων.
Ήδη μελετούνται οι διεργασίες φιλοξενείας των εκθετών αλλά και η μελέτη στησίματος, ενώ το χωριό θα ανοίξει τις πύλες του, στις 8 Δεκεμβρίου την ίδια μέρα όπου θα γίνει και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που έχει καταλήξει η δημοτική αρχή για φέτος, στην πλατεία  Ελευθερίας 
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα  λειτουργήσει έως τις 7 Ιανουαρίου 2017. 


Post Top Ad

.............