ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΡΙΟΥ

Ο γύρος του Οροπεδίου Καθαρού με ποδήλατα. Ξεσκονίστε τα ποδήλατα σας (Άσχετα ότι θα ξανασκονιστούν!!!), πάρτε τα κράνη σας και ελάτε για μία όμορφη γεμάτη δράση και χώμα βόλτα στο πάντα μοναδικό Οροπέδιο του Καθαρού!

Η βόλτα θα είναι σχετικά εύκολή και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά σίγουρα θα έχει μερικά σημεία που θα χρειαστούν θάρρος, πείσμα και πάθος! Η διαδρομή θα είναι σε όλο της το μήκος
χωμάτινη!

Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 09:30 το πρωί στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, για να φορτώσουμε τα ποδήλατα μας στα αμάξια και στις 10:00 (ακριβώς) να αναχωρήσουμε για το Καθαρό. Εκεί θα ξεφωρτόσουμε τα ποδήλατα μας για να ξεκινήσουμε την μοναδική χωμάτινη βόλτα μας!


Λεπτομέρειες:

Κυριακή 27/11/2016
09:30 π.μ. Πλατεία Αγ.Νικολάου (Συγκέντρωση για φώρτομα ποδηλάτων στα αυτοκίνητα)
10:00 π.μ. Αναχώρηση για το Καθαρό
10:50 π.μ. Άφιξη στο Καθαρό
11:00 π.μ. Έναρξη της βόλτας μας
12:30 μ.μ. Τέλος κύκλου Καθαρού

Τα χαρακτηριστικά της διαδρομής μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

Σε περίπτωση που το επιθυμεί η ομάδα θα μείνουμε για φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής μετά το πέρας της βόλτας.

Απαραίτητος Εξοπλισμός:
Ποδήλατο βουνού (σε καλή κατάσταση), Κράνος, Αντιανεμικό, Εφεδρική σαμπρέλα, Βασικά εργαλεία, Νερό

Αν θέλετε να έρθετε αλλά δε διαθέτετε ποδήλατο, για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη σελίδα μας https://www.facebook.com/poagn, στο team@poan.gr ή στα τηλέφωνα 6973565702 & 6944248243.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 26/11/2016 καθώς πρέπει να εξασφαλίσουμε την επάρκεια χώρου για τη μεταφορά ποδηλάτων και ποδηλατών.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τις σχετικές υπέυθυνες δηλώσεις με τις οποίες μπορούμε να τους προμηθεύσουμε απο πριν ή κατά τη συνάντηση στην πλατεία.
Δωρεάν συμμετοχή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Χωρίς κράνος δεν επιτρέπεται να λάβετε μέρος στην βόλτα. Ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος στις βόλτες μας αποκλειστικά με δικιά του ευθύνη. Παρακαλούμε να διαβάζετε τις λεπτομέρειες της διαδρομής και εφόσον έρχεστε, να είστε σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες σας. Αν ο αρχηγός της διαδρομής κρίνει ότι κάποια άτομα δεν διαθέτουν τις δυνατότητες για την ασφαλή ολοκλήρωση της διαδρομής, έχει το δικαίωμα να τους ζητήσει να μην λάβουν μέρος για την ασφάλεια όλων.

Post Top Ad

.............