ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ


ME επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ημέρα της 28ης Οκτωβρίου το Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη ΄΄ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ΄΄στο γήπεδο Μαρτινέγκο με την συμμετοχή των παλαίμαχων της Ιεράπετρας, Σητείας, Αγ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ. Το τουρνουά είχε Φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών (και παλαιμάχων και αθλητών ΑμεΑ) Ηρακλείου (ΣΑΕΠΗ). Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά η διοργανώτρια ομάδα των Παλαιμάχων Εργοτέλη παρέθεσε γεύμα στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ευχαριστώντας για την ανταπόκριση τους στην προσπάθεια αυτή, στην Διοίκηση του ΣΑΕΠΗ, στους διαιτητές του τουρνουά κ. Μαστορίδη Αναστάσιο, κ. Τουρλουκάκη Χρυσούλα και κ. Φανουράκη Μαρίνα που αφιλοκερδώς προσέφεραν για άλλη μια φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και στους εκλεκτούς προσκεκλημένους , κ. Συριγωνάκη Νίκο Εντεταλμένο Σύμβουλο Περιφέρειας Κρήτης για θέματα Αθλητισμού , κ. Βαρδαβά Κώστα Αντιδήμαρχο Δήμου Ηρακλείου, κ. Κριτσωτάκη Μιχάλη Περιφερειακο Σύμβουλο,  κ. Παπαγγελή Ευάγγελο εκπρόσωπο Ε.Π.Σ. Ηρακλείου (υπεύθυνος Μεικτών Ομάδων). Ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών κυπέλλων και διπλωμάτων στους εκπροσώπους των ομάδων και τους διαιτητές.    


        
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία του τουρνουά και στην προσπάθεια που γίνετε για να είμαστε πάντα κοντά σε συνανθρώπους μας-συναθλητές μας που τώρα όσο ποτέ έχουν ανάγκη από βοήθεια. Οι Παλαίμαχοι Αγίας Βαρβάρας , Ιεράπετρας και Σητείας ευχαριστούν τους Παλαιμάχους Εργοτέλη για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στο τουρνουά και την άψογη φιλοξενία. 
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η ομάδα της Ιεράπετρας εμφανίστηκε καλύτερη και με 2 νίκες κατέκτησε την πρώτη θέση. Οι αγώνες είχαν διάρκεια 35΄.


Εργοτέλης – Ιεράπετρα: 0-2
Οι Ιεραπετρίτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με γκολ του Κορνάρου έπειτα από όμορφο συνδυασμό. Οι Εργοτελήτες στη συνέχεια αντέδρασαν πίεσαν και κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντάγκινης για να μπλοκάρει ο Μπαριτάκης και επειδή η μπάλα «τιμωρεί» λίγο μετά ο Σκύβαλος έπειτα από νέο ωραίο συνδυασμό, πέτυχε το τελικό 0-2.
Ιεράπετρα – Αγία βαρβάρα: 3-2
Παιχνίδι με άγρια ομορφιά που έγινε γκραν γκινιόλ προς το τέλος. Η Ιεράπετρα προηγήθηκε 2-0 με δύο υπέροχα γκολ του Σκύβαλου για να απαντήσει η Αγία Βαρβάρα με τους Σχοιναράκη και Κανάκη, αλλά ο Σκύβαλος πετυχαίνοντας χατ-τρικ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, λίγο πριν το τέλος.



Αγία Βαρβάρα – Σητεία: 2-1
Οι Σητειακοί αν και ήταν καλύτεροι ηττήθηκαν αφού ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος. Οι ποδοσφαιριστές της Σητείας μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, είχαν 2 δοκάρια με τους Πλακαντωνάκη και Μαρίνογλου, έχασαν πολλές ευκαιρίες και βρήκαν απέναντι τους ένα εκπληκτικό τερματοφύλακα που «κατέβασε» ρολά. Ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μαρίνογλου ο οποίος λίγο μετά το γκολ θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και λίγο μετά ισοφαρίστηκαν από τον Σχοιναράκη ο οποίος σκόραρε ξανά λίγα λεπτά αργότερα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.


Εργοτέλης – Σητεία: 3-0
Η ομάδα της Σητείας στάθηκε πολύ καλά στο α ημίχρονο όπου και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, ωστόσο στην επανάληψη οι Εργοτελήτες κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου δημιουργώντας έτσι ευκολότερα φάσεις, πέτυχένοντας 3 γκολ με τους  Σουτζή, Καλογιαννάκη και Μαρνελάκη.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Καλαιτζάκης, Κρανιωτάκης, Φρονιμάκης, Καβουσανός, Μπελιμπασάκης, Μαυρής, Καλογιανάκης, Μαρνελάκης, Σουτζής, Ντάγκινης, Κεφαλογιάννης, Φρουδαράκης, Μαυράκης, Βλατάς, Κουτσάκης, Αποστολάκης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Πετράκης, Κριτσωτάκης, Φανουράκης, Προκοπάκης, Μαρκάκης, Τζωρακολευθεράκης, Γιαννακάκης, Σχοιναράκης, Φανουράκης, Κανάκης, Κασωτάκης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Μπαριτάκης, Ζαμπετάκης, Ξενικάκης, Λιοντάκης, Καρτσάκης, Παπουτσάκης, Δρακωνάκης, Σκύβαλος, Αγγελάκης, Κορνάρος, Πρωτογεράκης, Γαλυμιτάκης, Γκιζένας, Πετράκης, Καράσαβας.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΗΤΕΙΑΣ: Μαράκης, Δράκος, Κριτσωτάκης, Παθιάκης, Παξιμαδάκης, Πλακαντωνάκης, Λαντζανάκης, Πασχαλάκης, Σκαρμαλιωράκης, Μαρίνογλου, Αισωπάκης, Τσαντάκης, Καρζής, Ξυπόλιτος, Λουμπουνάκης, Κανατάς.
































ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ
ΚΕΙΜΕΝΑ - ΠΑΛΑΙ ΜΑΧΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
ΝΕΧΤΕΡΙΟΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ

Post Top Ad

.............