ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΜΠΕΤΕΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΜΠΕΤΕΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ



Θετική ήταν η έκβαση της σημερινής συνάντησης της δημοτικής αντιπροσωπείας με τον διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας Γιώργο Σταθιά για την παραχώρηση 6 στρεμμάτων από το οικόπεδο του πρώην στρατοπέδου Μπετεινάκη για την κατασκευή σχολείου στην περιοχή του Καρτερού
Ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός και οι αντιδήμαρχοι κκ Αναστασάκης και Ρασούλης βρήκαν εύηκοα ώτα με το αίτημα για παραχώρηση της έκτασης και θα πρέπει τωρα να γίνουν οι διοικητικές ενέργειες και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ώστε να γίνει και πράξη η παραχώρηση .

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται : 
Δεκτό έγινε από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας  το αίτημα του Δήμου Ηρακλείου να του παραχωρηθεί έκταση έξι στρεμμάτων στο στρατόπεδο  Μπετεινάκη για  την δημιουργία σχολείου στον Καρτερό.  Η συμφωνία προέκυψε στην  συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός με τον Διευθυντή του Ταμείου Υποστράτηγο κ.  Γεώργιο Σταθιά το πρωί της Τετάρτης 5  Οκτωβρίου στην Αθήνα.  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης , η οποία  πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα , συμφωνήθηκε επίσης  να ξεκινήσουν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες για την παραχώρηση της έκτασης.  Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε την εξέλιξη ιδιαίτερα θετική και τόνισε ότι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ανοίγει ο δρόμος για το σχολείο που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή του Καρτερού.
Στη συνάντηση,  τον Δήμαρχο Ηρακλείου συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας  κ.κ. Γιάννης Αναστασάκης  και Γιάννης  Ρασούλης  αντίστοιχα , ενώ παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Βαρδάκης. 

Post Top Ad

.............