ΤΟ ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ 4ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ 4ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τις προηγούμενες ημέρες στο τμήμα σπουδών για διοίκηση επιχειρήσεων διδάχτηκε η δημιουργία και σχεδίαση ιστοσελίδων στο ίντερνετ και η γνωριμία με τα site και τα  portal .Ευχάριστη έκπληξη και ιδιαίτερη τιμή για εμάς
 ( ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ )
Οπως μαρτυρά και η φωτογραφία είναι η ξενάγηση στο site μας και η διδασκαλία των μαθητών στο περιεχόμενο, την ταξινόμηση ,το στήσιμο και φιλοσοφία μας.
Κάθε μαθητής απο τον προσωπικό του υπολογιστή περιηγήθηκε στο μενού και στις υποσελίδες του ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ενώ συγχρόνως ο καθηγητής παρουσίαζε και συμμετείχε απο τον προτζέκτορα της αίθουσας.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ


Στο 4ο  ΕΠΑΛ Ηρακλείου στο 
Το 4ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο υπηρετεί με συνέπεια την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση τις τελευταίες δεκαετίες. (Αρχικά βρισκόταν στο κτίριο της παλιάς Εμπορικής Σχολής επί της οδού Δουκός Μποφώρ, και σήμερα στο νεόδμητο σχολικό συγκρότημα της Κηπούπολης).

Το εσπερινό ωράριο του Σχολείου προσφέρεται για εκείνους που οι επαγγελματικές, προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιίτρεψαν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο. Καθημερινά οι μαθητές παρακολουθούν 5 διδακτικές ώρες. 

Η φοίτηση στο Σχολείο οδηγεί σε απόκτηση Πτυχίου Επιπέδου 3 και Απολυτηρίου Επαγγελματικού Λυκείου, ισότιμου του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου


Post Top Ad

.............